long live!!!

Friday, May 20, 2011

snow flakes wonders edition

hellooooooooo...
good friday morning..


hari ni mahu citer story mory pasal Tupperware..ini betul2 tupperware brand bukan tupperware yang RM2 sebijik kat kedai 2 hengget ok..i rasa very common kot kat umah mak kita sumer ada satu almari yang berisi tupperware..umah u all pun mungkin ada..tapi umah i xdok..ada 2 bijik jer bekas yang Tupperware brand..selebihnya, aci sempat beli jer laa..and yang paling banyak of coz bekas plastik putih yang macam beli taufufah tu..


masa zaman muda remaja sebelum kawen, macam heran gak laa apekemende laa mama nak buat ngan tupperware mahal berlambak2 ni sumer..tapi bila dah ada family sendiri, rumah sendiri (walaupun masih sewa rumah orang) baru i faham kepentingan Tupperware ni..nak simpan biskut laa..nak simpan koko krunch lagi..nak simpan ikan ayam dalam peti ais lagi..


apa yang paling best pasal Tupperware ni ialah dia ada LIFETIME GUARANTEE tau!! for example, kalau tutup dia patah ke..koyak ke..boleh tukar baru!!!for FREE!!!best kan??cuma yang berapa best for me tentang Tupperware is the price lah..mahal lahh..botol air sebijik pun cecah RM50..hadoiyyaaii..botak palo den..


luckily today, my auntie pulak offer me to join kutu Tupperware..RM35/month for 5 months..


lepas habes bayar 5 months nanti, i dapat laa sumer tupperware yang bersusun kalerful kat atas tu..14 pcs all together..yummy!!cantikk kan????


ni offer for limited time only..harga sebenar dia RM 222..after discount RM 177..tapi untuk memudahkan nak kira, auntie i kasik lagi RM2 OFF!!


so,benda baik dikongsi bersama laa..sape nak join, boleh tinggal ur fb id or fon number kat sini..FREE DELIVERY for those kat Klang Valley..i xde amek untung ni tau..just to share this chance dengan kengkawan yang nak merasa pakai Tupperware tapi rasa cam terbeban gila kott nak bayar RM200++ untuk 14 ketul tupperware (like me).. =)


kalau nak beli cash pun boleh dapat harga rm175 gak..


sesape minat nak join Tupperware membership pun boleh..RM60 je..and you'll get the starter kit as per below..harga 3 bijik Tupperware tu pun dah more than RM60 sebenarnya..kira memang berbaloi r untuk peminat Tupperware..


itu aje iklan Tupperware di hari Jumaat yang mulia..offer ni for limited time jer tau..sape nak, do PM me at FB (Dina Zakaria) or tinggal fon number or comment kat bawah ni..

i nak gi mengepam pulak..daaaaaaa...

5 comments:

aziyana said...

husna dh ade 4 biji yg peling atas tu buat bekal die umah bs..bli 8 bji rm44..grab time offer jer tupprware ni kalau tak homak ai botak!

Bibi said...

i'm interested to join

bibi said...

my fb id : bibi yusof

Peri PiA said...

tu la dah jd bini org baru tau tupperware best!

My Azie said...

entry ini telah berjaya membuatkan kak dayah join sekali..syabas!!"P