long live!!!

Tuesday, May 31, 2011

i'm on twitter

hey guys!!

atas permintaan AJ the mummy-to-be i cuba mengaktifkan diri kat twitter..kihkihkih..
sebenarnya i dah lama buat aacount twitter tu..tapi cam dah biasa melepak kat FB and blog, so twitter x layan sangat lah..eh, salah2..bukan x layan sangat, memang x layan langsung sebenarnya.. =D

Sekarang ni pun i baru follow 7 orang termasuk AJ, my hubby and star on-line..hihii..so, ape kata u all yang ada twitter search i kat twitter tu : deenaawanis, nanti i follow u all balik ataupun leave comment kat sini..nanti ley tweet tweet..tapi ampun awal2 la yek..cheq baru nak blajo tang reply, retweet bagai tu..x paham sangat lagi..slow sket laa nanti..

jom tweet tweet!!eccehhhh...=)

5 comments:

My Azie said...
This comment has been removed by the author.
My Azie said...

tweeett, saya xde twitter..uhuks

deena awanis said...

buat twitter laa..cam best pulak melayan twitter..exam paper x tanda berlambak lagi ni..huhhu

AJ The Mommy said...

berdesup ko update kan?! HAHA

Mrs Nageb said...

i dah follow u..i pun baru2 jer yunk..huhuhuhuhuhuhu