long live!!!

Wednesday, April 27, 2011

kecewa

kecewa sangat lah hari ni..

kusangkakan annual increment will be credited this month..
pastu, kalau ikut tahun2 lepas, annual increment is backdated (at least from January) walaupun i've been graduated with Master Degree since August 2010..tapi yakinkan hati sendiri dapat backdated from January pun dah cukup baik, kalau dapat backdated dari August last year lagi lagi lagi laaa baiknyerr..tapi HAMPEHSS!! gaji ajo yang being credited to our account..



dah macam2 plan dalam pale otak ni tau..

nak beli birthday present for my nephew who turn 2 next week..nak beli special Mother's Day present for mama..nak shopping mopping seround kat Baby Fair next week sebelum berangkat ke Tioman the following week..boleh beli souvenirs sket for officemates and family dan jugak untuk participant of my giveaway bila ke Tioman nanti..pastu, nak usha2 kain untuk jahit baju raya sebab tailor dah nak tutup tempahan ujung bulan 5..pastu pulak kununnya nak belikan kain untuk mama and my sister skali..and ingat nya nak belanja hubby something that he really wanted jugak..


banyak giler plan kan??ala2 increment yang dapat tu RM1000/month jer..kunun bila backdated jadi RM4000.HAHAHHAHA..



maka, bila annual increment itu x dapat, terus frust menonggeng..

dah laa keje bulan ni kunun2 bersemangat sebab nak dapat annual increment at the end of this month..

jadi, sebab x dapat lagi annual increment tu birthday present for Danish (my nephew) kena beli biasa2 jer laa..xde special2..present for mama, combine dengan birthday present mama bulan 9 nanti boleh??HAHAHAHA...Souvenirs from Tioman pun ala2 kadar jer laa nanti (Tioman ada free duty zone tak ey?? >> i hope xde)..hubby punyer special treat tu, postpone lagi sehingga dapat annual increment yer..sian my hubby..and paling kesian, i laa...baju raya beli ready made ajo laa jawabnyer nanti..=( dah laa i ni species yang saiz badan x normal..sure x ngam ngan baju ready made..labuh sana sini..

WAAAAAAAAAAAAAAA....KICIWAAAAAAAAAAAAAAA!!


seb baik CD for my prince charming i x masukkan dalam senarai "kalau dapat increment" tu..=)

4 comments:

My Azie said...

cuba lagi besok dan besok.kalau takde, jum kita pi menegakkan keadilan nak?hihi

intan azuzarina said...

waaa....kuciwa jugakkkkk...

deena awanis said...

mari kecewa secara berjemaah..

kak azie : jom jom!!

Ibu Ilyanie(s) said...

jangan sedih2.. nanti muka berkedut! hehehehe..boleh cam tu ka?