long live!!!

Thursday, February 17, 2011

pemberitahuan

hari ini hari isnin i..
baru mula keje lepas 5 hari bercuti..
x seronok pun cuti lama sebab Rafique x sihat..
tapi seronok gak r sikit2 sebab x yah bangun mandi di pagi hari yang sejuk dan bersiap rushing2 untuk gi keje.=)
*cakap macam bahasa Thailand kot belit2..kejap seronok, kejap x, mana satu entah*


hari ni Rafique dah kembali ke rumah babysitter..
demam dah surut..
red spots kat badan Rafique pun dah almost hilang..
alhamdulillah..


cuma semalam Rafique macam lost his apetite..
x nak minum susu..
i thought dia x nak direct feed ngan i jer, but biler bagi through bottle pun, dia cuma minum 1 oz which usually dia minum 3.5 oz each feeding..
hope today he'll get better..

ok lahh..later i story mory lagi.
entry ni supposed to be short sebab i mahu prepare untuk lecture kul 10 japgi.
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

9 comments:

lieza said...

hye deena..rafique demam nak ringan2 kan badan kot..emir pun ari tu xnak susu..rupanya nak meniarap laju2..sblm ni agak berat dibahagian peha n montot..hehe..get well sonn rafique!

MrS. F!zA said...

rafique demam ada nk blh sesuatu kot tu deena..

deena awanis said...

~Lieza~

haaa..ada probability gak tuh..nak meniarap punyer la lambat, bontot berat..kot2 cepat nak merangkak ek..hihihi

~kak fiza~

harapnyer gitu ler..=)

lia said...

nak pandai mntk adik kot, yang he3...

akak doakan rafique betul2 sembuh & ada selera nenen susuibu yg sedap itu.. amin...

Mrs Nageb said...

Deena,alhamdulillah,moga rafique terus sehat..
Mareesa Naima pun demam..and alhamdulillah hari ni dah ok,Mareesa Naima pun lambat lah meniarap~sabor je lah kan..kan..

Mrs Nageb said...

Anyway,I ada tag u dear~jengok blog I..huhu

deena awanis said...

~kak lia~

aiyokkk..nehiii!! hahaha..belum lagi..hak sorang ni pun kelam kelibut ibu ngn ayah dia..

~mrs nageb~

xpelaahh..nak wat cemane dah bonbon berat..hahaha..asal sihat sudah..=)

Puan nadxoxo said...

Deena, harini Nad perasan Zahin kurang menyusu. Haih lebih krg je kan Zahin ngan Rafique nih. Patut la lahir beza sehari hehe. Harap2 takde pape dan esok akan kembali minum susu cam biasa. Semoga Rafique cepat sehat sepenuhnya k!

deena awanis said...

~nad~

ooohh..ye ke??zahin pun sama macam Rafique..hurmm..let's just hope its due to their growth spurt ekk...amiinnn for both of the handsome boys!!=)