long live!!!

Friday, February 18, 2011

my latest interest!!

2-3 hari ni agak slow motion atau dengan kata yang lebih tepat >> LIAT a.k.a MALAS nak update blog sebab i macam asyek mengexplore my latest interest..

cubalah usha websites and blogs kat bawah ni..i dah letak link for u ols..best tauu!!





hah..dah bukak belum blog2 kat atas ni??amacam?? best x??

yerp..sume sites kat atas tu my current favourite site and they are all about homeschooling..

so far, setakat yang dah dok baca ni, i found that banyak cara untuk homeschool our children..and its sooo much fun!!not only to the kids tapi jugak parents..

banyak lagi websites and blog lain yang cerita pasal homeschooling ni especially from overseas..but i personally lebih suka refer malays parents punyer blog laa sebab ada combination of islamic and mat salleh punyer education..

semoga i rajin menggodek lebih banyak ilmu about homeschooling..
semoga Rafique akan jadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat..amiiinnn...

happy reading peoples..

by the way, kalau u all berminat ngan homeschooling ni, do tell me, i boleh tolong add kan u all ke Homeschooling Network kat FB..=)

4 comments:

nurul aziyana said...

eh seronok ni..mint jugk benda2 mcmni
thanks for sharing

ARNA said...

nape sy x dpt link tersebut bila klik gambo tuh
huhu
leh taip address nyer x?

Puan nadxoxo said...

Bestlah! Tlg add nad ek hehe tq!

deena awanis said...

aziyana : i'm more than happy to share

arna : i dah letak link tu..hihi..sorry ekk x check balik entry pas publish..

nad : ok.nanti deena add k.=)