long live!!!

Monday, February 7, 2011

if i have RM100

selamat petang kawan2..



i nak join satu contest best organized by cik auni_miyuki..

So, if i have RM 100, i want to have

*

*

*

*

*

*

*

*





any one of these bling bumz custom-made cloth diapers by mamasewbulous for my dear lil prince charming..


kalau boleh, i nak yang design ala2 santai sket sesuai ngan our coming trip to Pulau Tioman..hehehe..


kenapa i nak CD ni???

of coz because they are super cute!!!chomell sangat..but as the price is quite pricey RM 76/piece, lom approved by hubby lagi lahh..so, kalau cik auni sudi bagi prince charming i CD yang super cute ni mesti i sayanggggg cik auni sangat2..hehehe..

anyway, mungkin cik auni x tahu apekemende cloth diaper ni as cik auni kita ni still single mingle..untuk pengetahuan cik auni, cloth diaper ni sama macam pampers yang biasa baby pakai tuuuu..bezanya, dia boleh dibasuh.itu ajer..selain dari menjimatkan, penggunaan CD jugak dapat mengurangkan timbunan sampah di dunia ni..i'm doing my part to help in save our environment by cloth diapering my baby..=)

klik sini kalau nak tahu more about me n cloth diaper..kot2 laa cik auni berminat..sila lahh yer..

go green!!!


i nak tag :

kak azie
masyimalo
intan

3 comments:

juelee said...

ha i pun nak CD jugak la... heheheh nak mencukupkan koleksi

[ibuLUNAZAHRA] said...

nak join..dan nk itu jugak!

deena awanis said...

haaa..super comel kan??gud luck to u olss tooo!!=)