long live!!!

Wednesday, January 26, 2011

contest updates : nak tahu apa hadiahnye???

i've decided apa hadiah yang nak bagi to the lucky mummy n baby!!

so, the winner for category blog will get a piece of tommee tippee roll n go bibs!!



while for kategori bukan blogger, the prize will be a piece of Carter's bib!!

design untuk Carter's Bib ni subject to change laa yer..depends on design apa yang ada masa i nak beli tu nanti..

anyhow, kalau tetiba winner for blog category nanti x suka roll n go bib n lebih prefer Carter bib, do let me know laa..i'll get u Carter's Bib jugak..no probs punyer..=D

2 comments:

Hunny said...

deena, nak 2-2 lah boleh tak?ehehe tak sabar nak join contest ;p

deena awanis said...

hahhaa..satu dah ler..kasik chance orang lain jugak..=)