long live!!!

Saturday, January 29, 2011

balik kampung...oooooo balik kampung..oooo balik kampung, hati riang..

masa korang baca entry ni, mungkin saya tengah on the way pulang ke kampung halaman..hoyeeaahhh!!

sebab ape mungkin???sebab ketika entry ni ditaip kami (read:me n hubby) belum decide nak bertolak jumaat petang or jumaat malam or sabtu or ahad..kenapa banyak sangat or??sebab banyak sebab yang sukar dihuraikan disini..kalo huraikan jugak, korang pulak x pasal2 pening nak pikir..huhu


last balik kampung masa pantang ari tu laa..so, this is the second time Rafique balik kampung..dulu tu, dia tido jer..syok terbuai2 dalam kereta tu..sampai kena kejut untuk bangun minum susu..

let's see this time macam mana pulak..harapnyer xde laa meragam si kecik tu..


disebabkan i akan bercuti for one week, walaupun akan on-line jugak tapi aktiviti blogwalking mungkin kurang laa sket kot sebab kesuntukan masa..chewwaahh..padahal cuti nak rehat kat kampung je..over betul..kalau i x singgah jenguk u all jangan merajuk pulak k..


kawan2 doakan perjalanan kami selamat sampai ey..

by the way, Rafique nak mintak tolong auntie dan uncle sumer yang baik hati untuk like gambar ini..
time kaseh..

4 comments:

Mrs Nageb said...

Selamat bercuti dear~have a safe journey :)

HANI IZWAN said...

waa..besh nya cuti for the whole week..jeles jeles..

My Azie said...

bawak balik kopok banyak2! ;p

rizaros said...

olor2 bestnyer rafique.. hati2 yer kak..
selamat bercuti :)