long live!!!

Thursday, December 2, 2010

sape nak perut kempis?? Giveaway

hulla..

THIS IS STICKY POST UNTIL 16TH DECEMBER..SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY K..

selamat petang..i ada berita baik untuk u ols sempena esok hari jumaat yang mulia..sape yang nak perut kempis, ibarat my tummy??HAHAHHA..mesti sumer x nak perut "kempis" ala dina kan??serammss..i know..

but now, i nak offer u ols, perut kempis ala2 Jessica Alba..

kalau perut kempis cenggini mesti i ada 1000 follower kan??*wink*


so, sape yang nak perut kempis begitu, mari join Giveaway ini..

ini banner ad-hoc giveaway saya..dah namanyer ad-hoc, banner pun ad hoc jugak ler..dasar pemalas!!


cara-cara nak join giveaway ini sangat simple sebab i dah x sabar-sabar mahu membantu orang jadi perut kempis cam i..HAHAHAHA..

  1. be my beloved follower laa..then, senang kita nak keep in touch kan..;-D
  2. tempek banner giveaway ini di sidebar dan link to this entry
  3. third, buat satu entry tentang giveaway ini with banner linked to this entry
  4. fourth, tag 3 rakan u ols..
  5. fifth, tinggalkan link entry u all kat bahagian comment entry ni k..

THAT'S IT!!

# suka hati u ols nak tulis entry tajuk ape..kalau tajuk cantik menarik tertarik kau memang DA BOMB, I kasik u extra 2 points untuk undian..=)

oohhh..tarikh tutup giveaway adalah 16/12/2010 bersempena dengan tarikh last adik i amek SPM..boleh camtu??xde kena mengena langsung okk..

again, this is just an ad-hoc Giveaway..sedang cari idea untuk wat contest sebenarnye tadi..tetibe teringat that i have 2 vouchers from Bizzy Body for first trial..1 untuk i laah..so, daripada membazir yang lagi satu tu, baik i bagi orang2 yang nak..huhu..kalau ada yang berminat laa..kalau ada sorang join, otomatik orang tu menang tanpa bertanding.kalau ramai join, terpaksa laa i undi.=) kalo xde langsung yang berminat, sedekah kat tong sampah jer laa kot..huhu

daaaaaaaaaaaaaa..


6 comments:

Peri PiA said...

hihi,perut i xcukup sekali treatment =))

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

huwaaaa... kat ganu xde tmpt tu... tsskkk (╥_╥)

Puan nadxoxo said...

saya mahu perut kempisss!! kat mana bizzy body tu? hehe

`BaHa` said...

kat damansara uptown ade.. Bagi kat saye jelah deena, dekat je dgn tmpt keje i ni wink wink

deena awanis said...

~pia~

have a try first dear..=)

~nieyxha~

hhehehe..x dapat nak nolong..

~nad~

banyak tempat ade..pavillion, mid valley, ampang, times square, Kepong, Subang, Sunway Pyramid etc..

~baha~

kalau xde yang participate, i kasik u ey..=)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

tq yer sudi offer... >_<