long live!!!

Friday, December 24, 2010

Contest si manjaku comel

nak join contest si Manjaku Comel organized by one of my blogger friend, Masyimalo...



actually i was tagged by intan and nad dah lama tapi asyek bizi x sempat nak buat entry ni..semalam plan nak buat entry untuk contest hari ni, dah siap2 amek pic latest Rafique tapi boleh pulak kamera tertinggal kat umah..=(

memandangkan closing date is tomorrow, 25th December so belasah jer laa pic yang dah x berapa latest n dah pun tersiar dalam my blog ni before this...redha jer laa..

so this is the pic of my prince charming untuk dipertandingkan untuk contest ini...

Name : Rafique Zaquan
Age : esok cukup 3 bulan
weight : last month timbang 5.2 kg

5 orang yang i nak tag adalah :

Kak Fiza
Kak Eli
Amrina
Khai
Jue (mamamarissa)

4 comments:

intan azuzarina said...

yey! ibu rafique da join contest..comeynye rafique wif spike hair...macho gitu..

Hanis MY said...

comeynyaa rafique, good luck deena!

deena awanis said...

weee..thanks..=)

e.l.i.z.@ said...

wahhh comam nyo rambut!

alamak..haini due date...supo xdey jah nk join.waaaaaaaaa ruginyohhh