long live!!!

Wednesday, November 10, 2010

sape suka kasut tumit tinggi, angkat tangan!!!

dan lagi..dan lagi..dan lagi..ber'giveaway' secara pukal sebab Rafique tido secara pukal..=)


sesungguhnye i sangat teruja menjumpai giveaway ini..sebab sekarang ni amat sangat sungguh merindui barisan kasut tumit tinggiku yang dah hampir setahun berhibernasi dalam kotak masing2..mama dah siap2 remind i, high heels pun kena pantang 100 hari tahu..tapi, memandangkan hati yang diamuk rindu yang sungguh mendalam ni, we'll wait n see lah berapa lama i boleh bertahan...;-)

dan buat hubby tercinta, masih segar bugar dalam ingatan i tentang janji manismu untuk membelikan barang sepasang dua high heels baru untuk isteri tercinta ini..sila jangan buat2 lupa yer..akan ku tuntut di kedai2 kasut itu sedikit masa lagi!!!hahaha..

maka, kepada semua high heel lovers, marilah kita menjoinkan diri ke GA ini..mana laa tahu kot2 boleh dapat Aldo sepasang..ngehngehngeh..

cik penganjur, jangan malu2 kasik i menang ek..birthday i pun x lama dah..anggap jer laa birthday present untuk i..

daaaaaaaaaaaaaaa..

9 comments:

Peri PiA said...

semoga berjaya utk semua contest :)

Princess Ayang said...

ala...nk join tp dh xde blog.. T_T

deena awanis said...

~pia~

thanks..

~amal~

nape ngan blog ko??

~dARlee zURiS~ said...

pakai heels pun kena pantang ek?
tp zuris smpi skrg tak pakai heels sbb nak kena dukung kysha kan.kang terpelecok time dukung dia naya lak.

(One) SiTi* said...

All the best

Atiqah Adnan said...

suke juga tapi kalau nak jalan-jalan tak sesuai laa kaki penat laaa... hii~

deena awanis said...

~zuris~

dukung mendukung serahkan pada ayah rafique..hahaha

deena awanis said...

~siti~

thanks..

deena awanis said...

~atiqah~

hehe..betul3..anyway, beauty is pain..there must be a price to pay la kalau nak cantik..hikhik