long live!!!

Monday, November 29, 2010

back to work!!

good morning!!

bersiaran dari opis..Rafique stay with his ayah hari ni..
berat betul hati nak tinggal Rafique tadi..
itu baru tinggal my hubby..kalau nak hantar rumah babysitter nanti harus feeling lagi sebak..

perlu start pumping program kat ofis mulai hari ni..neves pun ade..neves takut perasaan malas melanda..hehehe..
boleh x camtu??

anyway, back to office dan murah rezeki di pagi hari ini..
dapat 5 more cloth diapers for Rafique!!=)
and also a playmat..

thanks to Uranus Room members for the CDs...
and other EH department colleague for the playmat!!

actually baru jer beli 5 pieces cloth diapers yesterday kat Baby Fair @ Mid Valley semalam..hari ini dapat CD lagi..GEMBIRA GEMBIRA GEMBIRA!!

playmat tu pun, memang dalam wishlist..cuma K.I.V dulu sebab ada benda2 lain yang lebih perlu..luckily, dah dapat hadiah pulak..murah rezeki secara berganda weh!!!

and..jap gi nak gi hantar MC kat HR department and collect hadiah lagi!!hoyeaahhhh!!

Thanks in advance to MASTERSKILL!!kahkahkah..
tapi kalo x dapat hadiah tu, i tarik balik lah thanks ni..=D

ALL ARE FOR RAFIQUE!!!

nanti cerita lagi k..nak bekerja dulu..;-)

9 comments:

Puan nadxoxo said...

sonoknya rafique dapat banyak hadiah! hehe

MrS. F!zA said...

bykla hadiah rafique..ibu yg suka ni..hehe

Ainul said...

deena beli kt baby expo midvalley ek? lunatots ke?? ainul siap borong smpi 20helai.hihihiiii

Lianna Umar said...

wahhh beshnyeee...

deena awanis said...

~nad & kak fiza~

aah..ibu yang excited..rafique rilex jer..hahha

deena awanis said...

~ainul~

aah..beli kat baby expo smlm..tp x beli lunatots, beli autumnz..try dulu..=)

wahh!!sakan tu..sampai 20 helai..tp memamng murah sangat smlm..berbaloi baloi!!

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

rafique happy.. ibu double happy... hehehe :p

puterihannan said...

wish u best of luck in ur BF journey... this is the time for the real test... jgn malas2 k... :D

Peri PiA said...

happy working