long live!!!

Saturday, September 18, 2010

to every each of you..

this is a sticky entry..please scroll down for the latest update..


buat semua kawan2,


nak hantar kad raya satu sorang kat rumah u ols, bajet xde..so, i bagi kad raya ni jer laa yer..ape guna teknologi, kalau x digunakan, ye x??hehehhe..

ingat i nak publish entry ni esok, tapi mesti ramai yang dah mula bercuti dan bertolak ke kampung halaman kan..so, awalkan laa sket..

anyway, sempena hari raya aidilfitri yang bakal menjelang tiba ini, i nak mintak maaf banyak2 kat semua kawan2 atas segala salah dan silap...kot ada tersakitkan hati or ibu jari or hempedu u all ke kat mana2 entry mahupun di dunia nyata..ampunkan i yer..

kepada yang akan balik ke kampung halaman,
drive carefully tau..nanti x pasal2, kurang pulak reader blog i yang memang x fames amos ni..hahahaha..pandu cermat,jiwa selamat, bahagia dunia akhirat gitu!!

kepada mummy2 yang bakal meletops like me: jangan pegi raya jauh2 sangat k..kang terberanak kat highway, terpaksa lak en.hubby u all jadik bidan terjun!!and jangan lupa masukkan ur hospital bag siap2 dalam bonet kereta k..

daaaaaaaaaaaaaa....




6 comments:

Hanis MY said...

Dina, selamat hari raya maaf zahir batin... take care...

Peri PiA said...

selamat hari raye

mhn maaf jika ada salah silap ye

Puan nadxoxo said...

slmt hari raya juge deena :)

`BaHa` said...

deena, mmg patut patut kite budget - save for our kid! hehe kad di alam maya pun ok, thought that counts

Selamat Hari Raye dan selamat cemas kot-kot nak bersalin di pagi raye ;)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

Selamat Menyambut Hari Lebaran... take care ye... (◠‿◠)

hamzah ian said...

raya!!!!