long live!!!

Saturday, August 21, 2010

berbuka puasa tanpa suami tercinta

semalam, 10 Ramadhan i berbuka bersama kawan2 masa Degree kat UPM..so, tak berbuka bersama hubby tercinta laa..sume pompuan, x kan tibe2 hubby i sorang2 pulak jadi kumbang kan??kang x larat lak dia nak layan we ols bergosip..huhuhu..

it was an ad hoc plan actually..by Pn. Feeza (bertudung biru in pic) sebab en.hubby nya ada ramadhan event to attend..so, dia pun mengajak ler kami berbuka bersama2..and our destination was Kenny Rogers, The Mines Shopping Fair..edisi mengimbau kenangan silam laah kunun..

itu dia wajah2 kegembiraan dapat berbuka puasa sambil bergossips..

five of us..setelah kekenyangan..

one of our activity wajib bila kuar gi mane2 pun sejak study dulu. berposing atas escalator. macam ler escalator kat setiap shopping mall tu lain2..hehehe..

posing lagi...

dan sebenarnya banyak lagi pics posing seolah2 sumer baru first time datang Mines!!hahahha..kalau letak sumer pics kat sini, nescaya u all akan muntah hijau melihat gaya2 x semenggah itu..camtu laa bila dah lama x menyengal bersama kawan2 kan..

prince charming, sila ignore perangai2 x semenggah ur mum semalam tu yer..tolong jangan jadikan ikutan..

cepat betul masa berlalu kalo dok sibuk bergosip kan??kul 10 baru laa masing2 nak gerak pulang ke sarang..

hubby i pulak???

haishh..bukan main laa i rasa serba salah nak cakap i nak berbuka ngan kawan2 masa pagi tu sebab dah janji ngan dia nak masak untuk berbuka semalam..sekali, dia yang lagi hebat!!kul 12 lebih baru sampai umah..x pe..x pe..sekali sekala spent time with friends kira ok laa..=)

but don't make it a habit yer en.hubby..if not, i pergi cari mana u lepak, tarik telinga u bawak balik!!huhu..

daaaa..

4 comments:

Peri PiA said...

bestnya...

yup,sekali-sekala it's ok

Puan nadxoxo said...

ingatkan entry sedih tadi. rupenye sangat hepi! bagus2, ibu mengandung xleh sedih2 hehe..

deena awanis said...

~pia~

memang seronok sesekali bergosspi girls..hehehe..

deena awanis said...

~nad~

x mahu sedih2 jugak..takut nanti baby pun asyek nanges ajer..hihihi