long live!!!

Saturday, June 12, 2010

yeay!!x lama lagi dah..Paris, here i come!!!

selamat hari sabtu..

u ols tengok world cup ke semalam??i x tengok..layan Daylight kat AXN lagi best!!hehehe..

mungkin ada yang perasan, mungkin ada juga yang tak kan..

perasan ape???

perasan yang i ni perasan???? oh tidakk!!no no no..

perasan x blog i dah ada adds from nuffnang??

i serve for nuffnang now!! hoyeah!!! jeles laa asyek baca citer orang dapat cheque from pak cik nuff, i pun nak jugak!!

time kasih to cik tedi yang sudi ajar i yang blurr katak ni cemane nak pasang nuffnang tu..

so, ape lagi?? click2 ler iklan tuh untuk tabung i ke Paris!! untung2 i beli souvenir untuk u ols nanti..lalalalalaa...

oh, x lupa buat guruku : si tedi, i promise u, bile tabung nuffnang i dah berat n cukup untuk pergi Paris, i beli souvenir paling special untuk u! tapi sementara tu, sebab u dah mintak ciken chop tadi kan..so, u pilih laa yang mane satu ciken chop u nak kat bawah ni ek...

SELAMAT MENJAMU SELERA!!




credit to pak cik gugel untuk menu chicken chop ini..

si tedi : pilih jangan x pilih!!!;-)











2 comments:

sI tEDI said...

sabau jelah aku!!!

deena awanis said...

~tedi~

jangan marah...nanti lekas tua..hikhikhik