long live!!!

Sunday, June 13, 2010

Hutang wajib dibayar walaupun tidak dituntut...(peringatan untuk diri sendiri)

petang ini i mahu bayar hutang tag..this time (sebenarnya almost 3 weeks ago kot) i was tagged by my cute sis - Kak mimi..

1. UPLOAD GMBR YG ADA KAT DLM PC/LAPTOP ANDA


2.CITER SKIT SAL GMBR TU

this pic was taken almost 8 years ago..masa ni i form 4..with two of my besties _ cik nuya n cik fifie..dorang still menyandang title cik, i yang paling pendek tu jer yang udah bertukar title..hehhehe..masa tu i rabun ayam lah i rasa, that's why kena pakai spec..but now penyakit rabun ayam dah hilang n mata jadik terang benderang n time to say bye2 la to that soooo outdated spectacles looks!!hahaha...

3.BILA LAST SKALI MKN PIZZA

apekah kaitan soklan no 3 dengan pics di atas??? i pun x paham nape ditanye disini..tapi x pe lah, sebab dah di tanya, i jawab gak ler..

last time makan pizza was about 2 weeks ago. makan kat Mines Shopping Fair with Mr.Hubby & i strongly don't encourage u guys pergi makan pizza kat sana sebab service yang superrr lembap!! mintak sos cili pun kena tunggu 5 minit.sia2 jer bayar service charge mahal2 tahu...

4.LAGU YANG TERAKHIR YG ANDA DENGAR

x ingat laa dengar lagu ape dalam kereta tadi..sekarang i x dengar lagu sebab mr.hubby tengah enak berdengkuran di sebelah i nih...i ni kan isteri solehah..husband tido x ley pasang lagu..kacau lak nanti..hihihi..or maybe i should just consider dia tengah "nyanyi" lagu Waka Waka kott...;-)

5. APA YG KORANG BUAT SLAIN SELESAIKAN SOKLAN NI

makan coklat Daim, surf internet tengok barang2 baby yang super duper cute!!

6.SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL DGN NAMA APA

my hubby panggil i baby..sila jangan muntah..i tau i baby expired date!!!

7.TAG LAGI 8 ORANG...


8.SIAPAKAH ORG NO1 BG ANDA

the cutest girl in our department..sopan santun n lemah lembut lak tuh..

9.YANG NO3 ADA HUBUNGAN DGN SAPA
hubungan??? hubungan suami isteri ngan husband dia laa...

10.KATA KATA CINTA UTK NO2
Intan, u dapat baby girl laa ey..nanti baby kiter jer laa yang bercinta..kalo i bercinta ngan u nanti dua2 muntah, lain plak jadinyerr!!!huhuu

11.SAPA NO5 TU??
si pencinta kucing merangkap orang yang akan dapat souvenir special kalo i berjaya kumpul duit pergi Paris kat akaun nuff i..;-)

12.BERI 5 YG ANDA TAU TNTG ORG YG TAG ANDA

1. Her name is Syamimi Khalid
2. She's number 4 out of 5 siblings _ adik kepada Diana Khalid, Hatta Khalid, Qistin Khalid and kakak kepada Paan Khalid.
3. Her boyfie is Mr.Wandy
4. Auntie to 2 adorable babies - Baby Put & Baby Mya Zara
5. love P.I.N.K
6. sedang bercuti kat Kelantan sekarang ni...
7. Sedang menyiapkan thesis for her Master Degree..

oopps... terlebey sudahhh...

13.PERSAMAAN KAMBING DGN LEMBU
ada 4 kaki.

14.PRASAAN ANDA DI TAG
konpius ngan soklan lam tag ni.ada yang xde kena mengena langsung..huhuhu...

15.GAY or LESB
gay lah..coz they won't disturb me..kalo lessy ada possibility kena kacau..enough 1 experience on that..takkkoooottttt!!!



3 comments:

Atiqah Adnan said...

dear, qah dah pernah jawab daa tag nie rasenye.. thanks tau bagi tag kat qah ea..

Siti Shuhadah Zainol said...

thnks deena.. nanti shu buat yer...hehehe..

intan azuzarina said...

thanx 4 tagging me..nt kte wat ek..