long live!!!

Friday, June 4, 2010

sepi...

selamat tengah hari jumaat..

jumaat yang suram..
hanya beberapa kerat aje yang ada di ofis..
sangat bosan sebab pendrive tertinggal...
so, i x boleh meneruskan misi bermain dengan "benda haram" itu.

sepi...
kecuali satu suara yang sedang meluahkan keperitan hati kepada kami...
sabar sungguh beliau dengan apa yang dilaluinya..
boleh ke aku bersabar begitu kalau aku yang melaluinya???macam x jerr...

kini, suara tu dah berhenti..
sepi lagi..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

psst: asalnya i ala2 nak bersajak, tapi ternyata memang xde bakat...

tatatititutu

6 comments:

Peri PiA said...

cheer up ok ;)

sajak,pia olso no talent hehe

deena awanis said...

~pia~

memang tengah meng"cheer" kan diri ngan blog jogging di tengah hari ni...

rasanye sbb otak i memang dari kecik 'science stream'..sume straight to the point.x reti nak berbunga bahasa..huhu

sI tEDI said...

benda haram tu bubuhdalam pendrive ke deena. ekkekeke

deena awanis said...

~si tedi~

aah..buh lam pendrive.senang nak samak, pendrive kecik.kalo nak samak laptop banyak pulak nak pakai air tanah..huhuhu...

E.L.I.Z.A said...

heheheh sempat lg nk bersajak...ni pun kira entri ala2 bersajak gak la ehheeh

deena awanis said...

~kak eli~

mmg asal nak bersajak..
tapi itulah jadiknyer bila orang sains nak bersajak..buruk ghupenyer..huhu