long live!!!

Monday, June 14, 2010

ngantuklaa...

hulla peoples..

hari ini sangaatttt mengantuk..umah i xde letrik semalam. so puan deena yang berperut buncit ini harusler susah nak tido..oohhh..bukan sebab x bayar bil okkk.satu taman xde letrik yerr..x tau ler plak kenapa..around kul 1.30 a.m camtu..

disebabkan air-cond lam bilik telah terpadam secara magic, maka i yang ibarat cacing kepanasan ni, ajak ler en.hubby tidur berjemaah di ruang tamu untuk mendapat fresh air setelah membuka sliding door...phewww..memang best laahhhh angin malam menderu lembut ke dalam rumah..tapi malanganye x mampu gak nak melelapkan mata i ni sebab ada pulak sedara kat umah bawah tuh dok memekak berborak x hengat dunia (jelas kedengaran butir bicara dia.mesti sebab dia pun bukak sliding door untuk mendapatkan fresh air jugak)..i rasa sedara tu tengah tunggu bola kot..ada game kul 2 pagi tadi kan..mesti dia tengah bengang xde letrik..kalo x de letrik maknanyer xde bola juga lahh kan..melainkan umah dia punya letrik pakai generator!!

en.hubby i tetap gak mampu berdengkur tanpa gagal walaupun telinga diserbu oleh suara sedara itu tadi..hampehss tol..tinggal lah diriku ini terkapai2 sendirian "melayan" sedara itu berborak tanpa consider baby lam perot i neh nak tido..hisyyyhhh..seb baik ler i ni ingat pesan mama: orang preggy x ley marah2, nanti susah nak bersalin..kalo x, mau i pergi sembur jer sedara itu..
naseb u baik lah sedara...

tatatititutu

4 comments:

Puan Jiha said...

hehehe sabo aje la eh... ush preggy mommy dah la mang asek panas je... leh lak blackout

deena awanis said...

~jiha~

u pun sama ek asyek panas jer..
tido dalam air cond pun sometimes dina rileks jer x selimut..ni plak xde letrik..memang berpeluh2 r..

Rowena Chasez said...

ololooo..
kesian sis xleh tido...
yg sedara 2 pon satu dh tau xde letrik..
xyh laa bising2..
mlm dh kot..
xtau ke org lain ngh tido..
e'ehh..
emosi laa i..
heheee~

deena awanis said...

~rowena~

itu ler pasal..dia lupa kot dia bukak slidng door n tingkap luas2 maa xde letrik tu..1 blok leh "menikmati" suara dia dipagi hari tuh..