long live!!!

Wednesday, June 16, 2010

kena pergi klinik ye???

thanks to all yang respond kat previous entry tadi..

so far, up to this moment i rasa macam ok jer..xde perasaan pening, nak pitam, tired or anything...

kak fiza ada cakap kat komen tu tadi, from her experience last year, puasa masa preggy memang ada rasa nak pitam etc tu..

is it because baby tengah starving??? or x cukup energy??

so, how yer???

i patut berbuka ke???

or do i really need to go to the doctor???

or i boleh je continue puasa ni ek???

ohhh yer..plus i muntah jugak sket pagi tadi..tapi sangat sikit lahh..kalau muntah x sengaja, x batal lagi kan puasa??

tapi kalo mengikut keadaan semasa, rasanya i larat je kot habiskan puasa hari ni...

??????????????????????????????

7 comments:

Puan Jiha said...

i think better u gi klinik..tgk blood pressure u camne... then tanye doc u leh tak puasa... mang best kalau dpt puasa rejab ni tp kene pk si kecik kat dlm tu... sian baby..

deena awanis said...

~jiha~

hurm..blood pressure dina mmg consistently low since awal preggy lagi..sebelum preggy pun sama gak actually..

kalo petang ni pun rasa x ok, maybe ajak hubby pergi klinik kot..

thanks anyway..=)

`BaHa` said...

yup babe, sila tanya yg pakar and nnt share info kat blog u k.. sebab i pun plan nak puasa, try puasa before ramadhan. pernah sekali hampir pitam jugak, tp tu after lunch hehe. take care

deena awanis said...

~baha~

sure i will share bila dapat info from doc nanti yer..=)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

nieza nk tau jugakk.. nieza pon tgh plan nk ganti pose nih.. byk nih nk kene ganti nih.. huhu

take care ye! ^-^

Peri PiA said...

kena jumpe doc,minum glucose

E.L.I.Z.A said...

hurmmm k.eli xpenah puasa masa prgnt..kira kebetulan prgnt semua puasa dh ganti..so xleh komen huuhuh sowie..

deena take care ok..kalu rs xlarat, berbuka je.xpe..utk baby =)