long live!!!

Wednesday, June 9, 2010

hitam itu menawan???

salam...

pagi sungguh ceria hari ini..disebabkan itu i nak potpet2 sket about one of my favourite colour other than pink which is BLACK!!

kenapa saya suka warna hitam???sebab hubby saya pun _____ (sila isi tempat kosong) i gurau2 je ek hubby..jangan marah..hahhaha..but for your information, i memang lebih minat kat lelaki berkulit gelap compared to fair guy..it's a fact yer!!!sebab itu, jika diperhati dan dikaji secara detail, majoriti ex-bf i sumer berkulit gelap tapi tidak ler gelap macam negro pulakk...hoh???MAJORITI tuuuuu..ramai nau ex-bf aku ekkk...hehhehe..

jadi, kenapa saya suka hitam????


kerana HITAM ITU MENAWAN!!!=)
(terpaksa guna kaler merah gak to highlight that statement sebab background i dah kaler hitam, bukan i buta warna yer kawan2...)


sape suka hitam???angkat tangan.

contoh terdekat, handbag ni...menawan x???owhhh..very the menawan kalbu..harga dia jek yang buat i masih lom mampu nak menawan dia...hihihi..

or this one??? hubby i suka kaler putih. tapi i nak hitammmmmm jugakkkkkk!!!!!

and this black Quinny Buzz too!!! baby, i don't care whether u are girl or boy, i'll still opt for black stroller for you..kalau ada yang black-red lagi laju hubby i beli..=)
hurmm..kalau yang kat atas tu sumer tetap x menawan bagi u ols, what about this one??????

ooohhh..this is not only buat i tertawan yer..i siap gile bayang lagik kat Black BMW X-6 ni!! and my hubby totally understand about this craze.i tunggu gak kot2 hubby i nak wat surprise kasik X-6 sebijik masa birthday ke..anniversary ke...huhuu...x tahu ler tahun biler miracle tu akan berlaku kan...and naseb baik laa X-6 CEO kitorang yang dok tersadai kat depan lobi opis tu dark blue, kalo x...nescaye dah lama hilang!!!!;-)

so, berdasarkan faktor2 & hujah2 yang i telah utarakan sebentar tadi, i rasa u all kena setuju lah bahawasanya...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

HITAM ITU MENAWAN!!! =)

selamat bertugas peoples..

tatatititutu

2 comments:

mamamarissa said...

ya dear, u sgt menawan :)

deena awanis said...

~mamamarissa~

hehehe..tenkiu dear..edisi perasankan diri jek tuh..