long live!!!

Thursday, June 17, 2010

Chicco warehouse clearance



how i wish increment dapat this month..sob..sob..

shian baby i neh nak shopping..

sabar ye baby..kalo ada rezeki, "kita" pergi...hihihi..

11 comments:

Puan Jiha said...

tu la geram je chico sales ni... tp brg2 baby Jiha dah lengkap... kalau gi gak tu namanye cari pasal je hehehe

Peri PiA said...

Bestnya,nanti gi shopping bwk baby elok2 ye :)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

chicco ni branded ek deena?nak cari baby seat.. huhu

E.L.I.Z.A said...

kalu ada bby, mmg sgt best la ada sale mcm ni...k.eli doakan awak dpt increment tu cepat² so that uols leh p shoping sakan hokey =)

deena awanis said...

~jiha~

kalau pergi, mesti ada yang sangkut nyer kan..hihihi

deena awanis said...

~pia~

sure i will..tapi baby quite naughty lately..mentang2 ler tengah world cup, dia pun busy training jugak..

deena awanis said...

~kak fiza~

chicco ni brand from U.S..ada stroller, car seats, high chair and many more laahh..

kalau nak cari car seat, boleh la try pergi tengok..then update story mory kat blog yer..nak tau gak ke"havoc"an kat sana..=)

deena awanis said...

~kak eli~

thank you..amiiinnnnnn...

Peri PiA said...

indah nya saat tu...terharu ni

deena awanis said...

~pia~

=)

Anonymous said...

It's really a great and helpful piece of info. I'm happy that you shared this useful information
with us. Please stay us informed like this.
Thanks for sharing.
my website > best online casinohttp://