long live!!!

Thursday, May 20, 2010

saya adalah buta coding.sila tolong saya..

hey peeps..

see down there at the bottom of my post , i sudah berjaya meletakkan signature untuk blogpost..hoyeahhhh!! \(",)/ sila tepuk tangan untuk diri i..kalau x i merajuk!!

maybe it's such a small thingy for u all yang rajin lagi hebat men"touch-up" blog sehingga menjadi cantik and membuat i jeles, tapi ini adalah kejayaan yang sungguh besar and bermakna bagi si pemalas yang buta coding cam i neh..*lallallaa*

tapi masalah i tetap belum selesai disini sebenarnya..dimana i sangat lah tidak suka ngan border yang kelihatan disekeliling siggie itu..maka, sudilah kiranya cik2, puan2, abang2, kakak2 & adik2 yang bijak pandai membantu saya cemane caranyer mahu menghilangkan garisan yang walaupun halus tapi tetap nampak dan menyakitkan mata i itu...
plssss.. plss... plssssssssssssssssss..

1 comment:

EmmY Khalid said...

nice!! akak suke.. ala tak payah nak hilang kan line tu.. dah cun dah.. :))