long live!!!

Friday, May 14, 2010

miss these moments a lottttssss!!!!

petang ni tiba2 nak feeling rindu zaman remaja dara muda belia la plak...anyway, i masih muda belia yer..tang dara tu je tidak lagi..*ooppsss* found this pics from Kak Dayah's FB.

all of these pics were taken in 2005, when i was in my first year, doing degree in UPM..maknanyer dah 5 tahun laa usia these pics..dan dah 5 tahun jugak laa kenangan2 ni tetap melekat dalam ingatan i.. how sweet to remember all of these moments!!!

jom layan pics and cerita zaman i muda2 dolu..=)

this pics was taken masa our college MENANG BESAR on Festival Teater Inter-College 2005!! Kami menang 6 out of 8 awards yang diberi ketika itu..sila refer trophy yang sedang beratur kat depan we ols tu yer..

this is actually my very first time exposed to theatre..tu pun accidentally jer join neh..the title of the theatre yang kami produced at that time was "Bukan Cinta Biasa"..tapi masa ni i x der laa jadi heroin..just jadi penyibuk handalan ajo...huhu..
sape terer, sila cari dimana saye???;-)

it was a great experience for me because from there i've learnt a lotttss!!!learning things that you won't find in any lectures..learning about live, friendship, loyalty etc..

ok, NEXT!!!!


ini adalah 2 orang kakak yang paling daku sayangi iaitu Kak Mimi (yang sedang dimekap) and Kak Dayah (yang sibuk nak enter frame jugak)..oh ye, encik pakai topi merah, is not a kakak ye..itu adalah abang a.k.a encik topet a.k.a juru mekap x bertauliah kami..tapi mekap beliau yang x pernah bertauliah itu sangaattt laa vogie the vast yer!!!

psst : topet, beria je dulu ko cakap nak mekapkan time aku kawen, tapi kemana ko menghilang???mane janji mu dulu???? haishh ni i nak merajukks nih.. =(

ni plak pics during our training for Bukan Cinta Biasa..lope laa nak habaq..actually the theatre we were producing is a musical theatre..so, kami adalah the dayangs & hulubalangs a.k.a dancer in the production..that's why i cakap penyibuk handalan dan bukan pelakon handalan..lalallala..

ini pulak gambar kami para anak dara bergonjengan di Putrajaya kalau x silap i..tapi dalam 5 orang in the above pics, ada 1 yang sememangnya lahir without "dara"!!!
anybody wanna guess, which one????hehehe..
tapi kan cik Juanna Emma, we all know u r always the best make-up artist ever!!thanks jugak kerana sentiasa sudi menepekkan wajah2 kami ngan segala harta benda mu setiap kali kita nak gi mana2 events..hehhehee..save budget i!!!=)

the last picture here, of coz again kami bertiga (me, Kak Mimi & Kak Dayah) plus En. Syed Husin..eh, ingat AdaMaya je ke ade Syed Husin?? kami pun ade gak..hehhehe..kesimpulan dari pic last ni adalah >> amek gambar, sila duduk. baru cepat kawen!!!hahhaha...anyway, i mendoakan kakak i yang berdua ni cepat2 kawen..cepat2 dapat baby..nanti ley kita kenen2kan baby kiter pulak!!!

time to go back.
tatatititutu

2 comments:

Princess Ayang said...

takde pon gambo aku...hehehe..
sonok kan zaman2 ni..huha je keje..

deena awanis said...

aku pun x tau dah mane pegi sume pic zaman muda2 dulu..hehhe..ni pun jumpe lam fb kak dayah je..=)