long live!!!

Friday, April 9, 2010

ingin dibelai

woohhooo..

u ols jangan pikir lain macam yer..ini perasaan ingin dibelai and diurut2 dibahagian muka je okkk..before majlis perkahwinan i dulu, i ade amek pakej from a saloon for facial treatment, so agak rajin ler mengunjungi saloon..and haruslaa kerajinan di tahap maximum oleh sebab mahu kelihatan super duper cantik anggun menawan lagi voogie the vast during the event kan..

tapi semenjak lepas kawen dah masuk bulan ke-7 ni memang dah x jejak lagi dah..hehehe..malas??xde duit?? atau i perasan diri dah cantik sebenarnya??semua alasan ni bercampur baur dalam otak i..hehehe..

semalam masa jalan2 ngan hubby kat Jusco Cheras Selatan, terjumpa la plak ngan Cellnique yang offer first trial treatment at RM88..nak buat semalam jugak, tapi full la plak..so currently waiting for them to contact me back to arrange the appointment..ade sesape have experience with this brand??or any suggestion???perasaan mahu dibelai sedang memuncak kala ini..;-D

actually, quite satisfy with treatment yang i pergi dulu tu..its just that, jauh sangat la plak rasa nak pergi PJ skarang ni..

k la...happy weekend all..

tatatititutu

2 comments:

sI tEDI said...

mesti anak perempuan ni. ekekekek

Peri PiA said...

huhu me too :(,nak pegi SPA...