long live!!!

Friday, April 30, 2010

is it good or just a sh**??

hey ladies..
recently i selalu nampak iklan about this Loreal Renewal Lash Serum yang diwar2kan boleh memanjangkan dan melentikkan bulu mata without wearing mascara..ohhh..so interesting!! any ladies yang x nak bulu mata melentik and panjang?? if so, sila bagi bulu mata u kat i yek..*jika lentik & panjang sahaja*

as i am the person, yang memang sentiasa having dilemma with mascara and eyelashes, of coz i am very interested with this product. mana x dilemma nyer?? kalau x pakai mascara, akan terserlahlah bulu mata i yang kontot lagi lurus ke bawah cam pembaris ini..ohh, sungguh x gorjes ok..then, kalau nak pakai, harus ler i ni bukan beauty expert yang sapuan mascara nyer nampak smooth jer..so, kesimpulannye tetap x gorjes jugak laa walaupun dah pakai mascara..=( hukhuk..sedey.. or do i need to hire a make-up artist untuk make-up kan i setiap hari before pergi keje setiap hari?? bluwekkkk!!=P

pastu bila pakai mascara, time yang x period especially macam sekarang yang 9 bulan x dapat "cuti" ni haruslaa amat leceh bile nak solat..tambah plak i ni memang jenis manusia pemalas nak bawak make-up removal, facial wash etc dalam hand bag..so, can u imagine mata panda yang bakal menjelma bila cuci muka nak solat kalau time pergi shopping mall or office??silap2 semua orang dalam surau boleh lari sebab ingat hantu jerangkung mane ntah nak pergi solat..sangat dilemma kan jadi perempuan pemalas macam i ni..huh..susah tol..

that's why i rasa if this technology really works, i sangat2 berminat untuk guna..tapi yet, belum jumpa lagi any testimonials about this product..anybody have tried???or pernah dengar sape2 cakap pasal keberkesanan of this product, sila cerita kat i yek..

tatatititutu


2 comments:

sI tEDI said...

aku laggiiiii lah x pernah cuba.. ekekekke

deena awanis said...

nampaknye memang macam xde orang pernah cuba jek..huhu..