long live!!!

Saturday, April 17, 2010

harap2 nye ada laa...

tengah dok browse internet ke hulu-hilir tanpa arah tuju,tiba2 boleh plak tekak ni cam terasa nak makan mende kat bawah ni

*

*

*

*

*

*

*

*


pulut kuning sama rendang daging!!buang tebiat ape ntah pompuan ni tengah2 ari sabtu ni teringat kat pulut kuning..

so, zassssss!!! terus sambar henpon untuk menelefon encik suami seberapa segera..sebab kejap agi dia dah nak balik keje..hubby i keje ari sabtu..so, ari sabtu begini i dok umah sorang2 la..=(

me : hubby, u ingat tak kedai yang kita pergi breakfast kat Bangi yang i makan laksam tu???

hubby : haa..ingat kot..

me : jap lagi, u pergi kedai tu, tolong belikan pulut kuning ngan rendang daging boleh???

konpem hubby i heran gila ngan bini dia ni.. xde hujan, xde ribut, tetibe nak order pulut kuning lak tengah2 ari ni kan..

hubby : ok..daging ke ayam??

me : daging

hubby : ok..nanti i pergi..

hoyeahhh!!!!harapnya betul2 ada laa jual pulut kuning kat situ..tapi i macam confident ada..cuma x tau la plak tengah ari dia ada jual ke tidak... kalau xde, mana nak cari ek???hurmmm....

tatatititutu

1 comment:

Peri PiA said...

iush payah tu nak cari,rendang daging may b blh cari.

hrp2 ade..Amin