long live!!!

Monday, March 29, 2010

mood x baik

hukhuk..sedih2..dikala semua shopping mall dibanjiri segala orang yang bergunjingan setelah dapat gaji, we ols here belum dapat gaji lagiiiiiiiiiiiiiiiiii..=(

OOOWWWHHH SUNGGUH KEJAM!!!ari ni dah 29hb..purse dah tinggal bape hinggit je nih..x pernah plak our company dapat gaji selewat ini..usually, kalau bulan yang 31 hari pun, we ols still get our pay latest by 28th..tapi bulan ni.....dengarnya rabu baru masuk gaji...uwaaaaaaaaaaa!!

lalu, kemurungan boleh dilihat dimana2 sahaja disekeliling ofis kami hari ni..x masuk lagi version 18 kali sejam check CIMB click tu...kalau CIMB click tu boleh bercakap mesti dia kata "asyek2 korang jer check akaun!!"

doakan gaji kami cepat masuk bagi menamatkan penderitaan ini yek..

tatatititutu

3 comments:

Peri PiA said...

salam,
owh sgt2 fhm perasaan itu
pernah alaminya dulu
di tmpt kerja lama
paling awal 7hb baaru ber$

ku doakan kamu cpt dpt gaji..Amin

sI tEDI said...

aduhai! sabau je lah!

cam ne leh lambat lak ni!

deena awanis said...

time kasih cik pia kerana memahami diri ini..hukhuk

tedi, ntah ler nape susah nau dorang nak masukkan gaji i tuh..macam banyak nau je gaji yg nak dimasukkan tu..hehe