long live!!!

Friday, March 12, 2010

aktiviti hari jumaat..

happy friday evening ols!!

today i nak share our activity kat ofis tengah hari tadi.. u know, its friday..most of us xde lecture..ade pun lecture pun pagi je..so, this is one of the activities cara we ols kill time kat ofis pada petang jumaat..wakakakkaa..tanpa mengambil peduli "bala2" yang bakal mendatang on monday..hehhe..

JENG JENG JENG!!!!

inilah bunga2 yang berada di "taman larangan" kami..(",)
opis i memang ada bunga yang cantik berkembang je, so jangan di tanya mana kumbangnye???

percubaan awal yang kurang berjaya..susah weh nak make sure ngam3 muka fit kat holes tu..tu x kira nak anglenye lagi!!x caye, try la sendiri!!!=P

so, kat bawah ni hasil2 yang boleh dikategorikan sebagai berjaya gak r..

enjoy the pics ye!!

teletubbies..cuba teka, which one is me???;-)

wuhhuu..shexy!!nampak perut tu...

kalau naga muka comel2 camni,mesti ada orang nak bela kan???



x sia2 i introduce mende ni kat my ofismets tadi..sungguh MENGHAVOCKAN suasana ofis yang muram di hari jumaat...**kami memang muram on friday, sebab esok x ley keje!!**wakaka..

ok lah..happy holiday people..

tatatititutu

No comments: