long live!!!

Thursday, February 25, 2010

sudah siap!!

hari ni i dah selamat hantar a copy of my thesis to Pusat Kembangan Pendidikan UKM and I was told that our viva will be held on the 6th & 7th of March..oh ye, nak berlagak sikit disini, thesis yang i submit tadi, i binding sendiri tau!!!first time tau guna binidng machine tu!!heehehe..


ok lah..harapnye my turn will be on the 6th March sebab kalau I viva on 7th March, macam mane i nak pergi tengok teater kat UPM tanpa rasa bersalah pada 6th March tu nanti??

pinky notes : dah terbayang2 dah ni pakai jubah konvo with perut yang buncit!!!=)

selamat bercuti semua...

tatatititutu


3 comments:

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

nanti amik size XXXL la..hehe

green apple said...

nak konvo lagi sekali jugak, tapi taknak buat tesis camne eh?

deena awanis said...

aiyokk kak fiza..
kalau amek size xxxl nnt jadi cam wedding gown laa pulak dy punye meleret..

cik green apple : carik je program master by course work..=)