long live!!!

Tuesday, January 26, 2010

WARNING!!!18SX!!

wakakakaka!!!got this e-mail pagi tadi..mesti u ols bengang kan i gelak tibe2..
:43:

harap sumer yang baca entry ini dapat bertenang..

gambar 18sx yang bakal anda lihat is NOT a see-thru skirt!!! They are actually PRINTS ON THE SKIRTS to make it looks as if the panties are visible...huhu..


:44:



hohoho!!!this is a current rage from Japan..and tak mustahil jugak boleh sampai ke Malaysia in short..

OMG!!

i really hope this trend tak sampai kat Malaysia..mau hard attack atuk i kalo tengok gini gaye punye fashion!!pastu moms yang nak bawak kiddos pergi jalan2 pun terpaksa be very aware of their child and the dads visions!!aiyakk...
:16:
:kiss:i x la up-to-date sangat in fashion, x jugak buta fashion & harap x kan jadi mangsa fashion..

4 comments:

nurulfaridah said...

menakot kn la..
huu~

anne azree said...

OMG!!! hehehe ;) no way fashion ne smpi msia. gler ke spe yg nak pkai? mmg fashion faux hbs...hahaha ;p

deena awanis said...

yups!!super scary ni..haha

E.L.I.Z.A said...

aiyooo...wpun hanya printed on the skirt, stil nampak mcm real punye hahahha...malu heh nk pakai gitu