long live!!!

Friday, January 8, 2010

the last one!!

selamat hari jumaat everyone!!!
bajet cam ramai sangat ler orang baca blog ni, padahal aku sendiri jek yang x habis2 dok belek blog ni..=P
sungguh mengujakan jumaat ini..
:2:

kenape ye??
:what:

sbb esok last paper i!!!
chesshhh!!konfiden excited nak exam macam dah habes study je ko nih dina..

mengujakan jugak sbb pokok bunga ros yang ku (aku ler sangat.. padahal laki ku..) tanam sudah berkembang mekar!!oh ye!!belum cerita lagi tentang si canteks ini yer..maklum ler busy ngan study kunnuunn..next week i citer full version of these cantekss yer!!TUNGGUUUU!!!

one of the roses..

dan...

*

*

*

*

teruja jugak sebab lagi 2 hari nak pergi Lost World of Tambun!!!yeehaaa!!!


:27:sonok2..nak main air puas2..eh dina, yang ko excited sangat nak main air ni nape??dah lama sangat x jumpa air ke??water supply kat umah kena potong sebab x bayar bil ey???**hikhik**

ok la..mahu sambung proses menuntut ilmu demi kecemerlangan di hari muka..

doakan kejayaan i yer..

:33:belajar rajin2..

tatatititutu

2 comments:

sI tEDI said...

good luck untuk last exam esok!

deena awanis said...

thanks tedi!!