long live!!!

Thursday, January 21, 2010

contest serlahkan dirimu

hi...

mahu bercontest lagi pada petang2 hari ni..

sebab utama i join this contest is because of the very attractive present..hehehe..
i penah guna ampoules ni once masa buat facial. and its very expensive RM70/small tube, skali pakai..mahal weh!!sebab tu i wat sekali je that treatment...hahaha..lepas tu wat facial biasa je..x mampu weh..huhu..anyhow, i still can't deny the effectiveness of the product..it was SUPERB!!!
:16:

this contest was organized by cik pinkypwincess yang tomey ini..


so, inilah dia pic yang cik pinkypwincess minta contestant uploadkan..this pic was taken during 2010 new year celebration..nak cakap gak walaupun x tak ditanya...
:5:

amacam???terserlah x???huhu

ok, about the skin problem, alhamdulillah up to now i don't really have serious problem with my skin..except for few white heads at the nose area and little oily at the T-zone..what i most concern of is my eyebag..kalo x caye sila click pic for a clearer view..udahler mata i ni besar n bolat, lagi ler memburukkan keadaan eyebag itu..
:34:

oh ye, i dapat tau about this contest from blog cik nazeyra.

the closing date for this contest will be on 15th February 2010.

and the winner will be announce not later than a week after the closing date.

and here are the prezzies...


hadiah utama : 1 box ampoules (ade 10botol)dan facial massanger (wow!menarik bukan!)
tempat kedua : 5 botol ampoules + girl stuff**

tempat ketiga : 4 botol ampoules + girl stuff **
3 x saguhati : anything girl stuff **


** girl stuff ini akn ditentukan oleh sy utk bg ape sahaje yg barangan yg berkaitan dgn gegirl..masih di dlm perbincangan..mungkin berkaitan dgn kecantikan, mungkin berkaitan dgn apparel..ape saje yg mampu menyerlahkan penampilan anda!

for more info regarding this contest, sila lah menjenguk ke blog tuan punyer contest ye..=)
:wink:kalau dah cantik nanti i nak jadi model lah..wakaka

tatatititutu

3 comments:

sI tEDI said...

good luck!!

deena awanis said...

thanks cik tedi..>____________<

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

hye darl!!
singgah sini jp nk check entri u..
good..sume nye complete..so gudluck okeh babeh..
thanks for join~