long live!!!

Sunday, January 17, 2010

Catlina's Cat Calendar Giveaway


excited woo bile nampak giveaway ni..sebab aku memang tengah melalui hari2 yang sukar tanpa table calendar on my working table..bukan jugakk sebab takde duit nak beli kalendar, tapi dah berpuluh kedai aku pergi cari calendar, sume
OUT OF STOCK!!!

tahun 2010 ni banyak kilang kalendar dah bankrap keh???
aiyyooo..

actually, December 2009 ari tu aku dah dapat kalendar from Big Apple Donuts for purchasing more than rm 15...and seriously the calendar was sooo cute!!tapi boley lak tertinggal lam kete abah...then cari punye cari kt Jusco,MPH and many more shops, sume dah habis..huh!!

so, harap sangat ley dapat this cute calendar..supaya hari2 ku tidak suram lagi..hehehehe..ataupun, kalau ade sape2 yang murah hati nak bagi table kalendar kat i, sila jangan malu dan segan ye..most favourable yang ada column to jot down my appointments and datelines..hehe..demand lebey plak ko ey dina!!

tatatititutu

1 comment:

sI tEDI said...

aku ada 2 jek! itu pun cinonet2 jek..