long live!!!

Thursday, December 3, 2009

my baby went to the clinic...

tajuk x tahan..hehehe..not the baby that i delivered okkkk..not yett!!but sooner or later..of coz laa i want to..doakan i cepat2 dapat baby ey...amin..=)

actually after we got back from lcct to send off ibu to London, we brought my baby, CIK VIVI to the "clinic"..this is my first time ever pegi servis kete..selama ni memang hubby yang buatkan (even since before our marriage)..masa study plak, obviously abah ler yang jadi mangsa keadaan..hehehe..

these are pics of my CIK VIVI while undergoing servicing procedure..sila click for larger pic k!! actually, not only service but we also change the front tyres sbb hubby ckp tayar dah botak n selalu "lari" when cornering..hurmmmm..really???=D

and here we goooo..nak menyibuk gak walaupun xde kena mengena ngan tajuk entry----> it's me n my hubby!!!! He's MINE okkkkk..macam ler ade sangat orang nak rampas hubby aku ekkk..terOVER plak!!and this pic was taken while waiting for the car to be serviced..

k la..that's all..

tatatititutu

4 comments:

sI tEDI said...

kena bayo brapa ?

ada tak dapat sijil service percuma 2 tahun?

deena awanis said...

service percuma 2 tahun???
ade ek cmtu??

Princess Ayang said...

aku ngatkn ko pkai viva..rupanya sama mcm aku warna pon sama.. xaci ni, tiru aku...hahahaha..
aku pon xpenah g antar service sendri, sume srh pakcik tunang yg buat..
ade ke service percuma 2 tahun? nkkk

deena awanis said...

viva tu masa study dulu n masa awal2 keje..itu abah aku yg bayarkn dulu..

da keje bayar sendiri lerrrr!!wat malu company je nak suh bapak byrkn lg..huhuhu