long live!!!

Tuesday, December 8, 2009

membuka pekung didada

actually it's been quite sumtimes since i was interested to join contests which organized by blogger friends..

tapi...tgh malu2 kucing nak cakap ni..:23:
tapi....
.
.
.
.
Align Center
very stupid unlucky me who is very very very the buta IT x reti la plak cemane nak wat link ke hape sumer tu...nak letak banner kat sidebar pun i x reti...uwaaaaaa!!!dah cuba few times, but still hasilnye tidak menggiurkan!!hekhek..


shian tol i neh kannnn???huhu..

:17:
really hope sumbody can help me memecahkan kebuntuan neh..
nanti, bile i dah pandai wat link sumer tu, i masuk contests n kalau i menang contest>>>>>>>>i share pressie tu ngan u ols skali..share pics jer laa tapi..kira ok what???hehhehe

:kiss:malu bertanye, x ley join contest..so i wat muka tembok je r tanye u ols..=)

tatatititutu

3 comments:

sI tEDI said...

deena nak masuk contest apa..??

kalau banner dia x de kod.. save then upload kat photobucketlah!

deena awanis said...

byk gak aku jumpe contest..
mcm2..tp tu ler masalahnyer..x reti nk wt banner kemende sumer tu..

E.L.I.Z.A said...

banner tu awak copy je dr blog organizer..pastu awak masuk ke edit layout blog awak, add a gadget, pilih picture..kt situ nnt blh upload banner yg awak save td then leh letak link dia skali..