long live!!!

Wednesday, December 9, 2009

melaram dengan handbag contest

this is my first time berjaya masuk contest..hehhe
:16:

itupun lepas pening2 pikir cemane nak pasang banner n wat link..thanks to cik tedi yang sudi respond kepada persoalan aku maklumler i ni kurang bijak bab coding segala neh..and also a big thanks to puan fiza yang sudi adakan contest yang best ni hingga i begitu berkobar2 usah untuk masuk contest ni..hehhe

so, for this contest i nak pertaruhkan this pic..this pic was taken by my hubby after our wedding outdoor shoots at Taman Tengku Anis, Kota Bharu..handbag tu pun actually was one of the wedding gifts from my hubby..it was bought by my sister in law kat London sebab it is actually special edition by DKNY..so very limited pieces laa..first time tengok kat OU dah berkenan tapi masa tu xde duit lagi..the second time we went, it wasnt there anymore!!!
:34:

masa tu (around may 2009) i was so falling in love with this handbag sampai i memang dah x pandang langsung handbag lain..=D then, decided to ask his brother and sister in law yang study kat London to find for us..and the lucky me got the VERY LAST PIECE!!!tu pun x dapat the exact colour that i want..but its okay, at least dapat jugak..

begitulah kesah i ngan handbag kesayangan i tu..

that's all for now..


:kiss:boley ke i menang ek???

tatatititutu

5 comments:

Liyanaa. said...

wewiiittt ;p

lawa okay handbag tu no wonder taknak pndng handbag lain HAHA. btw gudlucckkk hihi

E.L.I.Z.A said...

wah sudah ada contest...cepat n pantas ☺
neway, gud luck ye..k.eli nk masuk jgk tp xdey nk shoot lg ni..xdop sapo dumoh nk tlg amik gambar hehhe

deena awanis said...

liyana : thanks.hehhee..

kak eli : meh dina tlg shootkn kak eli yg comey neh.. nak??hehhe

sI tEDI said...

cayalah!! gutluck!!

MrS. F!zA said...

good luck ye :)