long live!!!

Thursday, November 19, 2009

happy birthday!!!

Alhamdulillah..dengan izin-Nya aku masih lagi dapat melihat keagungan ciptaan-Nya setelah menghirup Oksigen free selama 23 tahun ni..cemane ler ek kalo oksigen pun kena bayar..mampu ke agaknyer aku bayar ngan pendapatan yang x seberapa neh??huhu..

Special thanks to my hubby to be the first person to wish me Happy Birthday last night and also to all frens who remember my birthday..aku ni kekadang senang gak lupe birthday orang..hehhe..x kira la melalui ape medium sekalipun, phone call (1 je from mayah), sms (2 sms-from en.gebok and kak mira), direct contact a.k.a salam peluk cium from my officemates and hundreds more yang wish dalam facebook (sume save bajet wish kat dlm facebook je!!FREE!!!) hehehe..x kesah la cemane pun korang wish, tetap aku hargai..=)

cuma yang menjadi kemusykilan dalam diri ini skarang ialah NOBODY from my family yang call or sms to wish me happy birthday!!!!abah memang susah nak harap ler..tambah plak ari ni ari keje, sah2 banyak lagi mende nak ingat!!tahun2 lepas pun dy cuma akan wish birthday bile aku paksa dy belikan birthday present...

tapi mama????mama n my siblings pun xde wish langsung..in fact my mum did called me this efternoon but just to ask about her flight ticket to Bandung, XDE LANGSUNG bunyi-bunyian cam Happy Birthday!!!sampainyer hatimu...x kan anakmu ini baru kawen x sampai 2 bulan dah dilupakan camtu skali?????????????????uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....sob..sob..sob....

dah la, x mo sedih lagi laaaaa...maybe dorang terlupa or dorang sebenarnye nak wat surprise birthday party kat aku kot malam ni...boleh blah ngah angan2 kosong ko tu dina!!!sah2 mama ko kat umah, xde ler dy nak dtg KL ni semata2 nak celebrate kn birthday ko tu!!!ko tu dah 23 tahun laa!!!bukan nyer 2 thn!!!
hahaha..padan muka aku..gelakkan diri sendiri sbb family aku dah x sayang aku!! padan muka!!!=P

nampaknyer, birthday present pun maybe xde kot this year..not from anyone..x harapkan pun hubby belikan anything coz i know our financial condition skrg ni..biasa ler...we're just married there's many more KEPERLUAN to get done compared to my KEINGINAN yg atas dasar nafsu semata2 tu...anyway, x kesah pun becoz i've already have him as the most previous gift i ever had...;-) tapi best gak kan kalo tetibe ader orang nak bagi present Sony Ericson Aino kat aku...ahakkksss..=)

k la, time to go back..
chow!!


:phonecry:still waiting for my mum to call and wish me happy birthday....=(

7 comments:

nurul said...

happy birthday dina..frm your dorm mate..huhu

Princess Ayang said...

dear, aku ingat birthday ko bulan ni tp xingat bpe ari bulan..
ampun laling..
happy belated birthday..
May Allah bless u..
dh besar, jgn sedey2 org xwish birthday..klo diorg lupa xbermakna diorg xsayang ko...

deena awanis said...

thanks for the birthday wish..

amal : kalo orang lain maybe aku x sedey, tapi ni family sendiri..=(
finally, my brother did sms to wish happy birthday last night...

sI tEDI said...

birthday??

x bgtau awal2.
kalau tak boleh beri kucing seekor.. he he he ..

happy birthday yek. semoga bahagia hingga ke syurga

BURDHANI said...

happy birthday deena!

jumpa jugak kita kat dunia blog ni ye, lama dah tak dgr khabar.

dah kahwen eh? congrats..hepi for u..=)

org keja kat australian international school msia kat seri kmbangan. deena keja mana?

lama betol lost contact kan..hihi.

deena awanis said...

hani,
rindunyer...

yup, i just got married raye ari tu..
dina keje kt masterskill university college kat cheras...=)

deena awanis said...

cik tedi,
lom terlambat kalo nak bagi kucing..

sila post..ngehehe..
anyway, thanks for the wish!