long live!!!

Friday, October 9, 2009

long time no see..

Waaah..so long since my last post..1 bulan x menjenguk kabar blog ni..bz gilaks..pegi tengok students buat practical training, prepare for raye, prepare for my wedding, pindah rumah baru, masuk je ofis on the 1st October terus dilambakkan dengan kerja2 yang tergendala setelah bercuti secara hebat for about 3 weeks...**sigh**

Things wasn't the same anymore compared to the time i wrote the previous post..kalau dulu miss dina, skarang dah jadi mrs. dina..before, i have 24 hours for myself but now dah kena divide to two, tinggal 12 hrs a day je for myself..soooooooooo different la..dulu keje kul 9 boley bangun pukul 8.30 or earliest pukul 8..now, keje kul 9 pun kena bangun kul 7..huhhhh..but still i really did enjoy my new life..still in the process of learning to be isteri solehah...hehheheJustify Full
Alhamdulillah..On the 23rd September 2009, dengan sekali akad, I'm now pronounced as Mrs. Ahmad Fadzeli Jabaruddin..the solemnization ceremony took place at a mosque nearby my granny's place in Pasir Puteh, Kelantan..

Actually on the same day, same place ada another 2 couples yang nak akad nikah jugak..luckily, we manage to be the first..kalo x, penat gak la nak menunggu..yang best tu, imam tu pakai baju ikut our theme colour..soft purple..huhuu..tapi yang x bestnyer..boley plak salah sebut nama aku, Nurdina bt Awanis plak jadinyer...papepun imam Tn.Hj.Razali ni memang sempoi habis r...siap boley melawak lagi..and xde banyak2 soal macam sesetengah tok kadi lain..

Masa dengar imam cakap "SAH!!" tu macam berderau je darah rasa n meleleh gak la air mata di celah2 bthe fake eyelashes...x tau la kenapa..nak kata sedih x jugak..ini la yang dikatakan air mata kegembiraan kot....hhuhu...T_T
wif abah and mama after the solemnization ceremony..

ciuman pertama dari suami terchenta..hehehe..menggeletar siot..depan puluhan mata lak tu..malu i...**blushh**

hantaran from me to him..my favourite pink colour of coz!!

these are the wedding gifts from me to him..red colour..very hot!!!

with one of my BFFs on the BIG day..

**UPM's friends**

**my skul frens**


Thanks a lot to all yang sudi memeriahkan my wedding ceremony as well as for the presents..special thanks to my beloved parents and family especially mama yang berhempas pulas untuk memastikan the smoothness of the event and unforgotten to my lovely "Dayang"s..jasamu dikenang sepanjang hayatku..hehhehe..wish us live happily ever after k..



:kiss::pompom:

7 comments:

Ryehanna said...

wah wah...
tahniah yer!!

deena awanis said...

thanks..=)
kenduri sebelah lelaki kat Meru, Klang this weekn (18/10)..jemput la datang..

Princess Ayang said...

dina... nk pegi yg kenduri sebelah lelaki 2.. bleh x? nk jmpe ko.. nk sgt jmpe..

deena awanis said...

boleyh dear..jemput la..exact address aku x ingat..tapi jalan kopi 2,meru,klang..nanti ko carik ler signboard yang ade nama kitorg k..hehhe

Princess Ayang said...

laling, give me your phone number.. insyallah klo xde aral melintang, smp la aku..walaupun Meru, klang 2 ktne pon aku xtaw..hehehe

deena awanis said...

bagi aku emel ko..nanti aku emelkan fon number aku..

Princess Ayang said...

email aku, nuramal86@gmail.com..
skrng ko tngl ktne?