long live!!!

Thursday, April 14, 2011

yang mana 1 idaman kalbu??

I PAD 2???



STARTBUCKS VOUCHER??

best kan kalau dengan tekan few clicks we got the chance to win these?? (AND MANY MORE!!)

apa salahnye cuba yer tak??

x cuba, mana nak tahu..;-D

pak cik yang menang motor from Power Root tu pun x menang motor kalau dia x isi borang, x pergi post ofis beli setem and post his form..this is much easier anyway..=D

dah laa..jangan pikir2 lagi..click jer SINI!!

kalau x nak situ, SINI pun boleh, SINI pun boleh, SINI pun boleh!!

2 comments:

Fiez Kejora said...

soryla kalu sy silap info...by 2 last weeks ago,sy ade bke laman jakim...starbucks is one of the non-halal restaurant....but i'm not pretty surela...

deena awanis said...

eh, ye ker???kena check balik ni..