long live!!!

Wednesday, April 20, 2011

contest : baby and daddy moments


good evening peeps..

nak join contest lah pulak ari ni..

this contest was organized by D'LA MAYA ONE STOP CENTRE..its a boutique yang jual barang2 for ur little ones..boleh jemput usha blog n their FB lepas ni ok..

this is the pic yang i pertaruhkan for this contest..

Nama baby : Rafique Zaquan bin Ahmad Fadzeli
Umur baby : 6 months

this pic was taken kat Nilai..on the way balik dari berholiday kat PD early this month, singgah kat Nilai jap..singgah laa sangat kalau dah nama Nilai3 tu kan??hihihi..singgah mengabeskan mana2 sisa yang ada..nak shopping barang Rafique ngan ayah memang xde laa kat situ, ibu dia jer yang sibuk ke hulu kehilir rambang mata semua nak dibeli..so, mengubat hati anak ngn ayah yang tak ley bershopping kita snap2 dorang laa..

harap2 ada laa rezeki nak menang hadiah2 best tu..=)

jengah D'LA MAYA ONE STOP CENTRE for more details on contest, present for the contest and also shopping spree!!

my FB id : dina zakaria
follower id : deena awanis

i nak tag : mama ar-rayyan, mama maressa naima, umi zahin..and all my mom circle here..

jom join ramai2..

4 comments:

sarah mohamad said...

Good Luck! harap2 menang sebab baby coooooomel :) hiks

Mrs Nageb said...

tengs dearrrrr...
nak join jugak....skang mood nak join contest ni sangat tinggi..huhuhu

mamamarissa said...

deena, sebijik ok :)

~daRLee ZuRiS~ said...

hye deena
thanks join ye
best of luck!
:)