long live!!!

Thursday, February 10, 2011

rindu lahhh..

kat sape lagi kalau bukan si kecik yang dah 2 malam bangun kul 2-3 pagi, x mau tido..

isnin malam dia bangun, i yang melayan..semalam, ibu dah x mampu, ayah pulak teman dia..dia xde laa macam nak main sangat..nanges pun x..cuma x nak tido..tapi kalau ibu ngan ayah tido, biar anak terkebil2 sensorang, cam kejam laa pulak kan??? maka, option bergilir2 camni solution terbaik for now..


his babysitter cakap Rafique dah boleh meniarap isnin ari tu..x terer sangat lagi laa..tapi dah 3-4 kali laa berjaya.unlucky me, sampai hari ni, x berjaya tengok with my own eyes yet..kat rumah, penat lerr i ni dok bersorak biler dia mengereng2 macam nak meniarap, tapi x terbalik gakkkk..

haiyyooo..montot manyak berat laa..

ni petang semalam..bila nampak dia mengereng2 puas lahh i dok jadi cheerleader kat sebelah..tetibe jer >>> senyappp..upenyer tertido.boleh?? lately, ini memang favourite pose untuk dia tido.risau jugak kalau sakit kan..tapi kalau betulkan posture dia, marahhh!!!

please ignore katil x bercadar tu ek..baru pas kena muntah Rafique..sekarang ni 2 hari sekali tukar cadar, shiann hubby..ada jer laa anak teruna dia ni nak buli ayah..kang muntah, kang terkencing, kang ingat dia dah siap poo poo kita nak change dia boleh sambung poo lagi bila dah cabut CD!!!hahahha..i x larat la pulak nak angkat tilam berat tu untuk pasang cadar baru..tunggu hubby balik ler..naseb u laa hubby..


pagi tadi sempat berposing bersama budak bucuk yang sebok nak berborak time orang nak cepat bersiap pergi opis..

belum pandai meniarap pun dah lasak giler..mengereng sambil mengengsot..kadang2 nampak macam jarum jam berpusing pun ader!!=D

4 comments:

juelee said...

hikhikhik all the best rafique.. i dulu pun jadik cheerleader rayyan gak hikhik

HANI IZWAN said...

olololo..chomey nye rafique, mata bulatnyeee.yg penting, ibu rafique xnampak mcm mak org pon. suka suka.^_^

mamamarissa said...

rafique dah besar..geram geram...muahsss

PinkGremlin said...

Haha, kita dok ingat kita sorang je la yg jadi cheerleader suh baby meniarap rupanya orang lain pun sama ye..Hehe