long live!!!

Tuesday, January 25, 2011

look at the above ticker!!

cepat nyer masa berlalu..

macam x percaya tengok ticker kat atas tu!!

my prince charming is already 4 months old..

happy birthday baby!!
love u soooo much..


rasa macam baru sangat jer lagi menahan sakit labour pain selama 3 hari..
rasa macam baru jer lagi keluar meet, hug, kiss and breastfeed him for the first time..
rasa macam baru jer lagi melalui confinement period yang konon2 x best tapi i rasa cam best jer bley dok umah x yah bangun pagi2 gi keje, x yah buat keje2 rumah n 24 jam cium Rafique jerr..=)
rasa macam baru jer lagi dok pening2 carik baby sitter yang sudi jaga Rafique..

alhamdulillah..syukur sangat coz my prince charming dah membesar dengan jayanya..born 2.9 kg, was 6.2 kg at 3 months old, and bet he's almost 7 kg now!!he's a healthy (sekali je demam so far), happy and easy baby (most of the time)..;-)

next entry will be on his milestone..tunggu yer..

8 comments:

Hanis MY said...

hapy birthday too to Rafique Zaquan..alala2 makin tomey dan bulat...

Mrs Nageb said...

rafique dah makin hensem lah :)
tuh rafique minum EBM ker tuh...senang jer :) Mareesa Naima susah nak minum EBM even from I or babah dia..huhu

Puan nadxoxo said...

eee geramnya kat rafique! comey macam ibu dia!

My Azie said...

cutenye rafique!

teeni ZACK said...

aunty rindu giler kat rafique :(

deena awanis said...

~autie hanis, auntie nad & auntie azie~

rafique say "thanks" (",)

deena awanis said...

~mrs nageb~

previous post tu ke??
yup its the ebm..rafique ok jer kalo minum dari org lain..ngan i jer yang dia x nak..except for baru2 ni dia macam reject bottle first years tu..now dah tukar pakai MAM pulak..

deena awanis said...

auntieeee...rafique pun rindu auntie laaa..sabtu nanti rafique balik kampung yer..

yay!!auntie pun ada blog..nanti auntie tgk Rafique selalu kt sini k..