long live!!!

Monday, January 10, 2011

dah dapat salah satu yang berada dalam wishlist saya!!!

selamat tengah hari isnin kawan2..

walaupun Ana Raffali x share duit kemenangan beliau bernilai RM 35000 dengan i, walaupun hari ni i kena bermula balik tugas hakiki setelah more than 3 months x membebel cot cet cot cet dalam kelas mengulang skrip & dialog sama sejak 2 tahun setengah yang lepas, tapi i tetap bekerja dengan happy hari ni..

sebab ape???

sebab i ada ni....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

TARRRAAAAAAAAAAAAA!!!!


hasrat memiliki Spectra 3 sudah tercapai!! hoyeah2!!! bulan Januari 2011 belum pun separuh, one of my wishlist dah diperolehi..huhuu..again, utamakan keperluan my prince charming jugak laa..yang lain2 kita K.I.V dulu..still ada 355 hari dalam tahun 2011 rite??


pic kat atas tu adalah hasil pagi tadi..second time guna Spectra 3..15 minutes dapat 5.5 oz.usually guna Medela Swing i'll get 4.5-5 oz for 20-30 minutes pumping..happy!!!


later i story mory lagi the difference between Medela Swing and Spectra 3 k..tunggguuuuuuuuuuuuu...

Alhamdulillah 2011 bermula dengan baik..=) moga2 semua wishlist 2011 akan tercapai..

amin...

to my cuzzy:

Kak Ngah,

work hard for your little Nadine Zulaikha yer..
60 bottles to go!!
chaayyookkkk!!!!
nak share Rafique punyer pun, x banyak sangat..
tapi, kalau setakat x cukup 4-5 bottle tu boleh jer i top up kan..=)


7 comments:

Peri PiA said...

congrat :)

juelee said...

tahniah2.. jue pun hari ni tertunai one of my wishlist in 2011.. nanti i share di belog ye..

deena awanis said...

thanks..=)

LyNn HaMzAh said...

syoknya...baru jer 10hb tapi dah tercapai 1 wishlist...

farahfad said...

banyak nyer dpt pump!
heheheeehehe...murah rejeki rafique

lia said...

rindu nak pump lagi...

deena awanis said...

~lynn~

alhamdulillah..moga yang lain pun tercapai jugak..

~farah~

xde laa banyak..still kena kerja keras untuk cukupkan Rafique's demand.anyway, bersyukur gak..

~kak lia~

time for new baby kot..=)