long live!!!

Friday, December 17, 2010

Lash Bar @ Sunway Pyramid

dah end-of-year ni kan, mesti banyak company yang organize annual dinner for staffs kan??so, staff2 pulak especially yang pompuan haruslaa haru biru gelabah nak cari ape nak pakai, nak mekap supaya nampak cun melecun rite??


nak best lagi, theme dinner adalah masquerade party..

harusler pening nak mencari mask melentik cam awek cuns tu kan???


pastu mekap harus laa nak voogie the vast rite??foundation 2 inci, bedak 3 inci, eye shadow 5 kaler and bulu mata panjang cam bulu merak macam ni kan???
pening pening pening..mana nak cari bulu mata ala2 bulu merak nihh?????????????????????????????????????????



******************************



ok.lupakan statement diatas yang sengaja diekzejeretkan tu yer..

so, for those yang sedap mengalami syndrom tekanan-pra-annual-dinner boleh laa ringan2kan kaki u ols ke Lash Bar @ Sunway Pyramid..just bumped to this interesting shop *for the ladies who love to look beauty* yesterday..kedai ni terletak kat Asian Avenue..tingkat atas sekali tu..


ada macam2 jenis falsies and masks for masquerade party..lashes yang colourful pun ada!!x amek laa pulak pics sebab cam terkejut melihat kemeriahan falsies kat situ kott..lagipun, bengang plak tokey kedai tu kang i sebok dok amek gambar..beli nyer x jugak..hihihi..


ohhh..for those yang xde niat nak gi masquerade party macam i pun boleh tertarik gak kat kedai ni..sebab kedai ni bukan jual falsies ajer..ade make up palette, brushes and brush set yang ala2 make-up artis tu jugakkk..


bestt siottt..kalau pandai guna laa..kalo kasik kat i, brush eye liner ngan blusher je kot yang gerak..=D


memandangkan my eye liner's brush dah terlanjur berbulu, maka tak salah laa kalau i hadiahkan diri sebatang brush baru kan??

see.bulu brush ni dah rusak.i x tipu..kalo x clear, double click this pic nescaya u all nampak kemusnahan yang terjadi tuh..hampir setahun lahh brush ni berkhidmat untuk i..beli kat The Face Shop, Mid Valley masa tu harga rm21 n dapat diskaun 10%..


so, mari i introduce u all kat my new eye liner brush..=)

eyeliner's brush from Lash bar..berharga????


RM 7 ONLY!!!


gembira x terkata dapat beli brush murah ini *cheapskate* x kesah laa kan,yang penting performance nyer memuaskan hati..cuma berat sket compared to yang lama tu..dah berat banyak compared to eyeliner's brush from MAC yang harganyer RM90 sebatang itu.haram jadah ape lahh brush pun mahal cenggitu.makan Kenny Rogers lagi bagus.


dalam hati sedang berangan nak beli make-up palette yang 120 colours tu..RM 60 je okkk..kalo yang 80 colours, RM45..and i've tried them on.SUPERRBBBB!!!


to those make-up palettes, tunggu kehadiran i k..

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

9 comments:

Puan Jiha said...

deena ... i tag u

http://jihapimpom.blogspot.com/2010/12/contest-si-manja-ku-comel.html

K-Baby said...

Gasp...so cantik...!!

farahfad said...

apa lagi babe,pos kt i satu palette tuh!
kekekekke..tp mmg cun n thn lama plette cenggitu!

Atiqah Adnan said...

qah pun suke eyeshadow palette.. mesti rambang mata nak letak kaler ape.. lastly mata jadi colourful sebab semua kaler nak letak juga.. hehe~

Ummi Izzah said...

tak gheti nak make-up!

deena awanis said...

~jiha~

i akan cuba buat secepat mungkin..bizi sket skarang ni..=(

~k-baby~

gulp..i ke cantik???hahahaha..bulu mata tu memang cantikkkkk..pakai gi opis skali, best gak tuh..;-D

deena awanis said...

~farah & atiqah~

memang sangat cantik color palette tu..boleh laa wat corak pelangi kat mata..hihi

deena awanis said...

~ummi izzah~

i pun x pandai..simple2 jer boleh laa..asal x nampak cam clown sudah..

Peri PiA said...

dulu keje kilang,penah ade dinner tema topeng2 bagai ni hihi