long live!!!

Wednesday, September 1, 2010

apa yang membuatkan i nak bersalin selepas pagi raya??

ini adalah 3 perkara yang i naaaakkkk sangat makan for this raya..mende2 lain i x kesah pun..


lemang with rendang daging..


roti jala

sumer2 ni mesti boleh dapat masa raya kan??

tapi x tahu laa sempat ke tak..

or should i just beli jer sekarang??huhuuhu..




6 comments:

Peri PiA said...

roti jala,blh dpt sekarang

lemang rasenya byk juge org jual.cume nk tau sedap ke tidak

merase dulu,price charming bile2 je nak keluar

pg beli or msk cpt ehehe

Mrs Nageb said...

deena:kalau roti jala senang nak dapat kat bazar2 ramadhan,lemang pun ada jugak,cuma tak guarantee sedap lah dear,sementara sempat ni beli je dulu lah dear :)

Hanis MY said...

comel la deena ni, walaupun akak takde pengalaman, rasanya baik makan dulu..kalau boleh makan time raya kiranya double celebration la tu..:D

deena awanis said...

beli kat bazar ramadhan x best..nak mama buattttkannnn!!!
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!hehehe..

ade gak cakap kat hubby, beli roti jala, pastu kari masak sendiri kot, baru best!!hihi..

rendang tu, memang harapan lerr nak suh dina masak..

mamamarissa said...

dear, u better cari & makan sekarang...bukan per, kita tak bleh jangka bila kita nak bersalin kan??? so, daripada u dok teringat, better u makan skrg :)

deena awanis said...

hehehe..thanks for the concern..insyaallah..rasanya nak cari kot dlm minggu ni..kang x pasal2 frust pulak kan..hihihi