long live!!!

Wednesday, May 5, 2010

i terharu giler...

sob..sob..

sampai menitik sumer air dari badan tau..

terharu sangat dapat award dari cik pinokoo ini..first time tau i dapat award kat blog ni..*jakun sekejap* lagipun still new in blogging & pemalas lak tuh nak update blog. itu pasal laa keinginan untuk buat header blog yang cun melecun macam blog orang lain masih lom tercapai.walaupun dah dapat ilmu dari cik farhana yang sudi mengajar i..toce sifu!! dapat buat entry skali sehari pun dah cukup hebatt giteww untuk pemalas seperti i neh!!!

inilah dia award yang diberi oleh cik pinokoo itu..warna pink lagi.i like!!!

thanks a lot to cik pinokoo yang mempunyai blog pink comel itu..rajin2 ler datang blog i lagi untuk tinjau kesihatan award u ni yekk..akan ku tempek di side bar nanti..happy happy happy!!

ok la..nak balik dah ni.i janji ngan encik hubby nak masak ari ni..
tatatititutu

No comments: