long live!!!

Tuesday, May 11, 2010

i feel the "kick"..

good morning people..

hari ini mood adalah baik sebab last night i started to feel the "kick" inside my tummy..tengah main bola ke tengah menari tu sayang??hehehe.. actually agak lambat gak i feel the kick coz one of my friend yang pregnant sama2 ngan i, dah rasa her baby kicking masa 18th week.and i've been waiting since then..

i'ts already the 20th weeks of my pregnancy, yet my tummy haven't really showing..masa buat kenduri kesyukuran & house warming last 2 weeks sumer yang datang frust coz x berjaya tengok perut i memboncet..
tapi sebenarnye it did memboncet!!
just that still hidden underneath my clothes..so, kalau i pakai baju2 yang agak menampakkan body shape dah boleh nampak laa tummy tu..tapi en.hubby x kasik i pakai baju yang ala2 body fitting sebab dia cakap nanti baby x boleh bernafas..huhu..apekah???

selera makan i pun dah agak pulih sebab dah x de lagi morning sickness.muntah pun jarang2..adalah 1 kali dalam 2-3 weeks..i still x beli or minum gak susu for pregnant mum..but i did minum susu Dutch Lady yang flavoured tu sket2..at least minum gak laa kan..better than nothing..=)

currently, sangat tidak sabar nak tunggu next medical check-up..probably by this month dah boleh tahu baby's gender!!and...yang paling penting..i boleh la mula S.H.O.P.P.I.N.G for my baby..hoyeah2!!

tatatititutu

4 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

wah... sonoknyer... mesti baby boy ni...hehe..

sI tEDI said...

hik hik hik...
dah main tendang2 tu.. takkan main bola jaring kot..

main bola ni

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hehe.. best tak?? sometimes menakutkan.. takut sebab terik perut kena kick.huhu

deena awanis said...

shuhadah & tedi : ntahler..but i just hope dia tengah menari ballet..hahahah

kak fiza : hurm..setakat ni x kuat lagi kicking nyer..sekali sekala je rasa..so, perasaan takut dia kick kuat2 tu xde sangat lg.but so excited knowing he/she is doing good inside=)