long live!!!

Thursday, May 20, 2010

contest senyuman paling menawan

good morning peeps..

pagi2 khamis ni, mari kita menghangatkan diri kita dengan menjoin contest..setelah lama x join contest, hari ni i mau mengontestkan diri kerana i telah di tag oleh cik shuhadah..lalu, untuk tidak menghampakan harapan beliau yang telah sudi men"tag" i, maka dengan sukacitanyer i pun join laa..walaupun senyumanku tak begitu menawan kalbu, belasah jer laa labu...

this contest was actually organized by miss chentazetty


and all T&C's about this contest boleh didapati disini yer..


so, for this contest purpose i mempertaruhkan this picca..

*

*

*

*

*

*

TARAAAAAA!!!!



nape i PERASAN senyuman dalam pic ni paling menawan???

actually, this pic was taken on one fine evening when i berjaya goda mr.hubby ku cayang untuk membawa i dating kat Lookout Point last month!!! harusler senyuman ni menawan sampai hubby i sanggup bawak i gi jalan2 setelah beliau berpenat lelah bekerja membanting tulang rite??? so, kalo x menang, and orang lain sume cakap x menawan pun, kira i dah berjaya menawan mr.hubby!!itu yang paling afdhal!!!hahahha..ayat cover awal2 supaya x frust kalo x menang..wakakkaa..

ok, next..

kenapa saya suka senyum???

senyum itu kan sedekah..so, dengan senyum, free2 jek dapat pahala..kan senang tuh nak wat pahala..and obviously sebagai seorang yang camwhore, dok tunggu hubby dalam kete pun i boleh je senyum sorang2 depan camera..hehehhe..tapi kalo first time lecture (with new students yang x kenal i lagi) i x suka senyum..suka wat2 muka garang..baru ler dorang takut skettt..kononnyer laaa..padahal dorang x takut pun..humpphhhh!!

so, sebab i kena tag 4 orang untuk join contest senyuman menawan ni, maka dengan ini calon2 nyer adalah....
- kak eli
- kak fiza
- puan netty
- si tedi (sebab ko sungguh kedekut nak letak pic kat blog) =P

tatatititutu

7 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

alamak! senyuman i tak menawan..ok2 try buat nanti.. baru jelas muka dina ye.. tomei preggy mommy ni:)

Siti Shuhadah Zainol said...

senyuman yg sungguh menawan.... vote for deena..yeay..~!!!

E.L.I.Z.A said...

phewittttttt..menawan sgt..ngan lipstik pink lg..erkk ptt la menawan ye..dpt habuan dr hubby =)

E.L.I.Z.A said...

alamak..baru perasan..dh kena tagged jgk..haa sudah sampai bila tarikh tutup ni..harap sempat la k.eli buat..jp lg nk gerak balik kjg =)

deena awanis said...

haha..tenkiu kak fiza..=)

deena awanis said...

shu : afundi menawan DEENA and send to 99999..hahhaha

kak eli : heehehe..kalo x sempat xpe laa..nak wat cmne kan..=)

E.L.I.Z.A said...

br berkesempatan bukak owner blog contest tu..alahai 20hb rupanya tarikh tutup..xde rezeki jgk la k.eli nk join