long live!!!

Thursday, April 22, 2010

sari berita penting..

morning u olss..

pagi2 ni ingin mengwar-warkan satu berita gumbira untuk i..walaupun berita ini agak "expired date" dah jugak sebab kesah sebenarnye berlaku semalam..

mak cik tengah kaya tau sekarang ni!!!hehehe..BONUS udah masukk!!!!hoyeah2!!!perasan je kaya, macam ler banyak sangat yang dapat tuu Dina oii...orang lain dapat bonus 18 bulan pun x kecoh cam ko la Dina!!!


walaupun x de la hebat sangat bonus sampai ley beli kancil sebijik apetah lagi BMW 7 series like some other companies, i'm still feel thankful atas rezeki ni..cuma unlike last year punye bonus, where we got it for 2 shots (skali on may, another one on August), tahun ni company bagi one shot je..=( so, no duit raye laa for we ols..have to save sendiri ler for raya celebration..dah ler nak prepare sambut orang baru pulak lepas raya tu..huiiihhhh..masak woo ini macam!!

tapi i tetap bersyukur..kira ok la tu..ade gak r bonus..hehehe..

so, for being thankful and grateful, disini i juga ingin mengumumkan, that kami akan mengadakan kenduri kesyukuran & doa selamat this coming saturday (24/4/2010) at my home sweet home in Cheras..actually planning nak buat kenduri doa selamat ini dah dibuat since we knew that i'm pregnant lagi, it's just that kesihatan mummy-to-be ini yang tak begitu memberangsangkan due to morning sickness,maka plan terpaksa di postpone buat sementara waktu..kebetulan pulak bonus masuk, and i pun dah agak sihat jugak, lalu boleh ler direalisasikan cita2 kami berdua itu...

jadi, sesape yang sudi datang, jemputler tinggalkan comment and leave ur phone number, so that i boleh message my home sweet home's address..x boleh state kat sini address, bahaya woooo!!! nanti paparazzi datang serang rumah buruk i tuh..kalau ramai sangat paparazzi, pastu rumah buruk i runtuh, macam mana??sape nak bayar ganti rugi???dah ler umah tu xde insurans..sape susah???i jugak yang susah..**ok, tamat edisi merepek**

especially to those that really know me, bukan sekadar melalui blog ini sahaja, anda amat sangat sungguh DIPAKSA datang ke teratak buruk i itu yer..yang lain juga turut dialu-alukan sama..

ohhhh...satu lagi berita penting yang i mau share sebab telah wat i neves dari pagi semalam hingga la pukul 2.30 petang karang ialah Dato' Vice Chancellor nak jumpa i petang ni!!ohhhh..apekah dosa ku wahai Dato' Vice Chancellor?? memang bukan i sorang yang dia panggil, tapi kalau 4 orang yang dipanggil daripada hampir 1000 staff company ni, apekah maknanye ituuuu????arggggghhh!!!neves.neves.neves!!sila doakan bonus yang dah di bank-in kan dalam akaun itu x ditarik balik yer people..thank you.

tatatititutu

10 comments:

Echa said...

waaa... dapat bonus.. alhamdulillah.. tumpang gembira... syok kan bila kerja kita dihargai...

Peri PiA said...

Alhamdulillah rezeki :)

adei,penah rase perasaan tu bile boss panggil

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

rejeki! deena, jom belanja akak makan :p haha

deena awanis said...

echa : hehhe..sangat gumbira!!

peri pia : seram sejuk pun ade nih..bukan takat bos dah ni..VC tu dah kira cam mak dari segala bos yang ade. seb baik bukan CEO yang panggil.kalo x, lagi gelabah i dibuatnyer..

kak feeza : jemput ler dtg rumah sabtu ni.dina belanja!!=)

ciKenit farHana said...

waaa....shopping..shopping..shopping.....best! hehehee....

simpanla utk si kecik tu yea.. (^_^)

btw, selamat berjumpa 'bos besar'...buat2 la muka comel2....heheee...

Princess Ayang said...

cik kak, aku mne ade no phone ko.. aku antr msg kt FB.. sila baca ya syg

deena awanis said...

farhana : kalo boss laki, xpe gak..ley ler wat2 terkenyit mata..ni plak big boss itu perempuan..sob sob..

amal : orite dear!!

Anonymous said...

macham nak pergi je..=) lame sgt dah tak jumpa kan?

puan deena, ini my email azhani_nazahah@yahoo.com. u bagi lah address umah and what time the majlis ye. nanti i bagi my phone no.

-burdhani mls sign in-

sI tEDI said...

deena,
besdey aku 24 hb tu.

doakan aku selamat juga ya?
TQ

pastu .. bonus kalau ada lebih.. masuklah acc aku sket.,

ha ha ha ha

deena awanis said...

hehehe..jemput laaa umah ku tedi..nnt i banje sempena ko punyer birthday!!;-)