long live!!!

Tuesday, February 9, 2010

at home with love

yeahh!!i'm at home today..**konon excited..macam laa best sangat dok rumah sorang2** x pegi keje sebab kepala ku berpusing2.. having back pain last nite, x boley tido the whole night..that's really make me dizzy whoah..

hubby dah pergi keje, so tinggal lah daku seorangan kat umah..
on-line jap sementara tunggu siap basuh baju. lepas jemur baju jap lagi i'll try to get some sleep..to recover back from this dizziness..itupun kalo berjaya laa..

semalam i muntah secara heaven punyer..sejak bergelumang dengan feeling2 loya ni, semalam memang peak ler..sebab selalunye muntah pun takat kuar air liur or cecair kuning2 yang berupa folic acid yang i makan je..tapi semalam semua segala nasi, lauk dah ke time tu baru pas dinner yang belum diproses lagi sume kua..hukhuk..**konpem pas ni sume geli dah nak baca blog i ni kan..mende ntah cte pasal muntah2 ni** pastu, i nanges..nape nanges???sakit ke??entah lerr, bukan sakit, cuma rasa cam diri ni x berdaya sangat kot..huhu..pastu bile sume dah kuar, rasa cam flat gile.penat..

pastu yang wat lebih2 feeling lagi, my hubby yang clearkan sume hasil perut i tuh..hukhuk..sungguh aku terharu..sayang gak u kat i ye hubby...

sejak preggy ni rasanya hubby i ler paling teruk kena buli ngan i..jap sakit pale, sakit badan, segala laa nak sakit..kena amekkan air laa..picit laa..kemas umah pun hubby i yang kena!!pastu asal gi jalan sikit, nak kena berhenti kat petrol pump sebab i asyek nak pee ajor...kekadang rasa cam i ni sangat menyusahkan en.hubby, nyampah ngan diri sendiri pun ade..tapi nak wat camnekan..hukhuk..

ok la, cukup la setakat ni luahan perasaan dikala pening kepala melanda..kalau rasa i merepek pun, maafkan laa ye...orang pening memang cam ni..

finally, this is special for my hubby :

for everything...


and


so much!!!

tatatititutu

4 comments:

sI tEDI said...

nak manja2 ngan hubby sendiri apa salahnye.

aku pun dok umah ari ni. domam!

deena awanis said...

get well soon cik tedi!!

Princess Ayang said...

Take care dear..
xleh imaging klo aku yg pregnant, mau flat trus terbaring jer ats katil..huhu

deena awanis said...

thanks cik amal..
ko akan lalui jugak satu ari nanti..
tungguuuu!!!